Spontan tripp till Piteå
 
För mig är semester och sommar förknippat med att man tar dagarna som dom kommer och att man kan vara spontan med saker och inte behöva känna några måsten. 
 
För fredagen bestämde jag och hjärtat oss för att åka och gå på en marknad i Byske. Vi strosade runt där bland marknadsstånden i lugn och ro. Strax efter lunchtid var vi nöjda och blelåtna och kände att vi behövde få oss nått att äta. Men villrådiga om var vi ville äta slutade de hela med att vi satte oss i bilen och åkte norrut, för att tillslut hamna i Piteå och gå på stan där och äta på mysiga Café Piteå.
 
Vi strosade sen runt vid västra kajen, köpte en glass från "glassbåten" och beundrade utsikten från campingen och gästhamnen. Sen letade vi oss hem mot Skellefteå. 
 
Älskar att bara spontant och kanske lite galet komma på saker man plötsligt känner för att göra bara för att man har semester och kan göra vad man vill. 
Marra

Kan inte påstå att en biltur till pite för att gå på café är lite galet...

Svar: Alla får tycka och tänka som man vill. Kanske inte galet i dina ögon. Men för mig som inte alltid är så spontan så kändes de galet att sätta sig och åka 5 mil till bara för att fara och äta när vi kunde ha vänt om och åkt hem till Skellefteå igen.
Malin Lundström

Days by Johanna

åh så mysigt med en sådan liten spontantur! :)

Svar: Ja de är mysigt att kunna göra sånna små spontanturer ibland. :)
Malin Lundström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress