Första advent

Snön faller sakta utanför fönstret,
på radion spelas det julmusik,
det luktar julbak i hela huset,
det är första advent och prick 24 dagar kvar till julafton.

Ja, mer än så tänkte jag inte skriva idag utan jag bjuder istället på en fin adventsbild.
Hoppas ni har en bra första advent.
Kram från mig.

Ett litet "det var på tiden" inlägg.....

Först och främst ska börja detta inlägg med att be tusen gånger om ursäkter för att  uppdateringen här på bloggen har stått stilla den senste veckan. Har känt att jag inte riktigt haft tid med bloggen den här veckan på grund av skolan, prov och en massa läxa. Ska dock försöka börja skräpa mig lite nu men just idag då får det bara bli ett litet kort inlägg. 

Idag har jag hjälp mamma att baka saffransbullar till jul. Och det har luktat så otroligt gott , om jag längtade mycket till julafton före så längtar jag ännu mer  nu. Julen måste änså vara den bästa tiden på hela året. Man får tid att umgås med släkt och vänner och man får äta en massa god mat och man får en massa julklappar. Inte för att jag tycker det är så jätteviktigt med just julklapparna, men det är lite kul att iallafall få några stycken.
Ikväll blir det nog lite myskväll med familjen med en bra film eller något sånt.

Jag hoppas att ni nu har förlåtit mig.

Vi ser det snöar........

...vi ser det snöar, det var väl roligt hurra!
Ja, äntligen snöar det ute. Det har det i och försej gjort förrut i veckan också men nu snöar det så pass mycket så att det nästan är helt vitt ute. Jag hoppas att det fortsätter att snöa hela dagen så att det hinner bli massor med snö.

Den här veckan har gått otroligt fort och jag kan inte riktigt fatta att det redan är fredag. Jag förstår inte hur veckorna kan gå så himmla fort, men det måste ju vara för att vi har så kul på skolan och med klassen.

Tänk att jag var så nervös i början av hösten och att jag trodde att gymnasiet skulle bli jättejobbigt, nu har jag redan gjort bort min första termin här på Anderstorp.
Men än är det inte riktigt jullov, det är ju faktiskt 3 ½ veckor kvar så man får inte börja slappna av än. Innan  jullovet ska vi hinna bli klara med våra radioprogram och med våra filmreportage så det är bara att fortsätta och kämpa.
Näe, nu måste jag gå och ha svenska. Vi hörs!