En kanske inte så ny upptäckt...

Måste bara berätta den fasanfulla upptäckten jag gjorde igår kväll när jag var hos min kompis A och såg film.
Vi satt då framför tv och hade sett en bra bit av filmen när vi skulle öppna en påse med Ahlgrens bilar som vi hade hittat. 
Kan ni då gissa vad vi upptäcker när vi häller upp godiset i skålen?
Jo, det är inte alls dom vanliga små "ferrari" bilarna som trillar ut ur påsen utan istället så är de små bilarna formade som en volvo. När vi sen läser på påsen upptäcker vi att de är Ahlgrens "miljövänliga" bilar.

Jag kan inte fatta att dom har gått så långt med de här snacket om miljön att de har förstört Ahlgrens bilar.
Visst är dret bra att vi vännar om mijön och att det kanske smart att få folk att fatta hur allvarligt det är genom att göra "reklam" med Sveriges mest sålda godis men tycker ändå att det är synd att de har varit tvugna att förstöra de klassiska Ahlgrens bilarna.  Fast samtidigt som jag blev lite chockad över att det inte var de vanliga bilar så tyckte jag också att godis-bilarna var ganska så gulliga.

Nu när jag också googlade på internet om de miljövänliga bilarna så hittade jag en sida som det stog att 20 öre från varje såld Ahlgrens miljövänliga bilar går till att förbättra volvos bilar så att de bilar mer miljövänliga.
Det är ju faktiskt ganska så bra.

Vad tycker du?  


           

Lite bloggande

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg så att ni inte tror att jag har gått och försvunnit från bloggen.

Men jag har nog kommit in i en icke aktiv "period". Det betyder att jag inte har så mycket att skriva om eller att jag helt enkelt inte har lust att skriva.
Jag har nämligen två olika "perioder" i mitt bloggande.  Ibland har jag jättemycket att skriva om, och ibland har jag ingenting att skriva om. Och som jag sa så är jag i den nu. 
Eftersom att skolan nu har börjat om så har man som  inte heller så mycket tid att sitta och fundera ut något bra att

Så vi får väl se när den går över, men nu fick ni iallafall ett litet nytt inlägg att läsa så att ni inte möts av samma gammla när ni kikar in på min lila blogg.
Ha de!

+
Jonathan Fagerlund - Dance in the shadows