Första advent
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm
 
Äntligen så är årets härligaste och bästa högtid och månad på ingång. Idag är de första advent och julmånaden har officiellt börjat.
Igår pysslade jag på här hemma, hängde upp julgardinerna, plockade fram ljusstakarna och adventsstjärnan i fönsterna. Blev bara så himla mysigt här hemma. Gillar verkligen att pyssla här hemma.
 
Idag har jag och en speciell person även varit på stan och gått på skyltsöndag. Inte så märkvärdigt i säg men det var ändå väldigt mysigt att promenera runt på stan och höra julsånger och dricka lite glögg. :)
 
Nu har jag myst ner i soffan ett tag innan jag ska krypa ner och sova så jag orkar upp och börja jobba kl 5. 
 
Trevlig första advent! :)
Norrland i mitt hjärta
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm
 
Har alltid tyckt om inredning och att pyssla på och pynta hemma. Och det är bara ännu roligare nu när jag har en egen lägenhet, ett eget hem att pyssla på med. Här ser ni senaste nytt hemma hos mig. Tyckte de såg så tomt ut på väggen ovanför min byrå i sovrummet, och hade samtidigt titta på "Norrland-tavlan" i en butik här i Skellefteå allt för många gånger. Tillslut slog jag till och köpet den. Och hur bra blev de inte där på väggen  sovrummet.
Jag älskar mitt kära Norrland där jag bor och är uppvuxen i. Var bara så självklart att det skulle få lite plats här hemma hos mig också. <3
Tänd ett ljus för Paris
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm
 
Idag går mina tankar till Paris. Till en stads i sorg och skräck just nu. Till alla som mist sitt liv eller skadades i terrorattacken igår. Min tankar går till dom som förlorat någon av sina nära och kära. <3
Det är en hemsk och mörk värld vi lever i och som bara verkar bli mörkare och mörkare. Kan knappt fatta vad som hänt. Allt detta hat och krig runt om i världen gör mig verkligen mörkrädd.
 
Pray for Paris!