Presenterna
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm
 
Efter lite önskemål från er läsare så tänkte jag visa upp vad jag fick i present när jag fyllde år för två veckor sen. 
 
Så bilderna ovan ser ni presenterna som är:
- Matberedare
- En liten Iittala-skål
- En keramisk kockkniv
- Vakkuumburk eller snabbmarineringsburk
 
Och sist min inte minst, en otroligt gullig liten turkos kolgrill. Den är ju bara för söt grillen. Roligt också att min kära familj hade ett tema på alla presenter, husgeråd/köksgrejer. Väldigt glad för alla fina och användbara presenter.
Sunset
 
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm
 
Jag kommer aldrig få nog av vackra solnedgångar som speglar sig i ett spegelblankt vatten. Bilderna ovan fångade jag från Älvsbackabron för någon vecka sen. Efter flytten till Anderstorp så bor jag numera väldigt nära älven som rinner genom min vackra hemstad. Och det gillar jag väldigt mycket. Så i sommar eller för den delen när som helst på året så behövs det bara en liten promenad. Eller kort cykeltur för att komma ner till älven. Kommer nog bli många bilder tagna därifrån i framtiden.
Måndag
Foto: Jag | Mobilbild  
 
Måndag. Solen skiner från en blå himmel idag. Har klarat av en lång  men inte så jobbig jobbarhelg. Ibalnd är det ändå rätt skönt med söndagkvällar på jobbet med lite passagerar. Man slipper stress och är du själv i bussen kan ju radion hålla dig sällskap. Precis en sån kväll var det igår.
 
Jobbar kväll idag också. Börjar 18.03 för att vara exakt. Alltid lika skrattretande med våra udda start och stopptider. Hunnit med en hel del vardagspyssel här hemma tidigare under dagen. Så nu ska jag bara fixa mig nått att äta och sen hoppa i jobbarkläderna och iväg och skjutsa dom Skelleftebor som väljer att åka buss ikväll.
 
Ha de!