Tillbaka på jobbet!
Foto:Jag | Mobilbild 
 
I måndags var det dags för mig att börja om och jobba och sätta mig bakom bussratten igen. Hade verkligen ångest söndagkväll förra veckan. Vart tog semestern vägen liksom? Den gick iallafall alldeles för fort tycker jag.
Sen kände jag mig typ lite nervös faktiskt där på morgonkvisten på måndagen då de var dags att sätta sig i bussen och åka i väg på morgonens första tur och lite ringrostig var jag nog också hela dagen men innan eftermiddagen var över så började jag känna mig lite varm i kläderna igen och jag skrattade lite inombords över att jag varit nervös på morgonen. Busskörandet sitter nog trots allt i ryggmärgen nu då jag snart kört buss i 2 år. 
 
Idag är det åter söndag, och hela första jobbveckan är över och gick väldigt bra. Även hunnit haft ledigt i helgen och njutit av de fina sensommarvädret som var igår. Att sitta ute i solen en sensommarkväll i slutet av juli och bara prata bort en massa timmar tilsammans med en vän det kändes faktiskt helt underbart. 
 
Men nu vankas det snart middag och sen blir de bara att ladda batterierna för en ny jobbarvecka som börjar imorgon. 
 
Ha de så bra!
Sillhällorna
Samma dag som jag var på fotoutflykt till Björklubbsfyr (inlägget finns att läsas här) så letade jag även reda på en annan del av Bjuröklubbs naturreservat som jag var lite nyfiken på och som jag sett fina bilder från. Stället kallas för Sillhällorna och är Västerbottens största hällmarksområde. Det vill säga, ett område med flera kilometer lång stenhällor och klippor. 
Och oj oj vad imponerad jag åter igen blir av utsikten över havet. Det blev en rogivande promenad till mitt sista mål för utflykten, nämligen en sjöjungfrustaty som sitter och tittar ut över havet och vakar över passerande sjöfarare. 
Havet är verkligen bara för vackert! 
 
Sjöjungfrun som vakar över havet...
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm
Balkonghäng

Hej på er!
Sitter just nu ute på balkongen och solar och njuter i de fina vädret. Provar blogga från mobilen i blogg.se's nya app. Och de verkar ju fungerar väldigt bra.
I övrigt så håller min semester på att lida mot sitt slut, 3 dagar kvar och sen är de dags att inta platsen bakom bussratten igen. Både längtar och inte längtar. Skulle lätt kunna vara ledig en vecka till. Men nog om tankar på jobbet.
Nu tänker jag och Rut fortsätta mysa i solen på balkongen ett tag till,sen ska jag cykla i väg till syrran en sväng och hälsa på.
Ha en fortsatt bra dag!

Foto: Jag | Mobilbilder