Dålig uppdatering, jag vet!
Bloggen har verkligen stått för still den gångna veckan, det är jag väl medveten om. Men eftersom att jag jobbar så har jag i princip varit utan orka att göra något när jag kommer hem på kvällen ännu mindre ork att försöka anstränga hjärnan att hitta på mågot vettigt att skriva om. Det är iallafall sista jobbarveckan i veckan sen ska jag ta sommarlov igen då kanske bloggen kommer igång lite mer. Så länge inte vädert blir allt för underbart och håller mig bort från datorn. 

På söndag landar min älskade syster på svensk mark igen, den här gång för att stanna hemma från Paris förgott. Har inte sett henne på ett halvår nu så jag måste erkänna att jag faktiskt längtar ganska så rejällt efter henne. Hon må vara en retsticka och allmänt störande ibland, men samtidigt är hon väldigt bra att ha. Så om du nu läser det här Lena så vill jag bara att du ska veta att du är världens bästa storasyster. <3 

För er som har missat min systers au-pairresa så kan jag rekomendera att ni läser igenom hennes blogg.

Nej, nu ska jag ta mig en kvällmacka och sen börja dra mig mot sängen så att jag inte är allt för trött imorgon. 

Vi hörs vid nästa uppdatering! 
Överraskning med posten

 

Igår när jag kom hem väntade det här brevet på mig på köksbordet.
Inte så svårt att gissa vars det kom ifrån, nämligen som ni ser min kära praktikplats Vuxenskolan. :)

Den stora överraskningen blev när jag öppnade brevet och hittade de här:

 

Ut ur kuvertet trillade ett brev från chefen på Vuxenskolan tillsammans med en entrebiljett till Burträsksvängen och ett presentkort på Osten Hus som ett tack för mitt fina jobb.
Egentligen borde det vara jag som tackar dom för att dom ställde upp och tog emot mig som praktikant. Det var ett toppen ställe att vara på. 

Tack så hemskt mycket Studieförbundet Vuxenskolan i Burträsk! :)

Close-up Vårkrage
 
Foto: Jag, Nikon D60 +  Nikkor 18-200 f/6,3  Close-Up filter +4

Kände att det var ett tag sen jag laddade upp en bild här på bloggen så här kommer en liten vårkrage som jag fotade förra veckan. Har även börjat exprimentera med mina Close-Up filter som jag fick i födelsedagspresent och bilden är ett av resultaten. Man kommer verkligen grymt mycket närmare det man vill fota om man skruvar på något av filterna. Just den här bilden är fotad med Close-Up + 4. 

Funderar på om jag skulle ta och beställa en canvastavla med den här bilden, dom är ju dock lite dyra så jag måste nog fundera vidare på det...