Sommarfrillan


Då var man nyklippt igen. 
Skulle på grillfest till systern min i lördags och stod då framför spegeln och skulle försöka göra något åt håret då jag bara insåg att, näe jag måste ta och klippa mig och göra något nytt med håret. Är så trött på mitt halv lockiga hår som bara ser risigt ut när det blir för långt. 
 
Bokade en klipptid till igår och tänkt att jag skulle rådfråga min frisör om tips på vilken frisyr som skulle passa bäst. 
Fick ju ett infall för många år sen då jag klippet av mitt långa hår och gjorde de väldigt kort. Vilket jag faktiskt inte trivdes speciellt bra med.  
Men med åren har jag börjat få mer och mer "självfall" i håret vilket gjort att jag klippt det kortare och kortare igen för att håret och lockarna helt enkelt inte har gått att få någon ordning på i långtm hår. 
 
Som sagt gav min frisör fria händer igår att göra vad hon ville. Resultatet blev som på bilderna ovan. Och jag är faktiskt väldigt nöjd. Visst det är kort, men inte för kort. Det blev en somrig frisyr som jag tror jag kommer fortsätta med även efter sommaren. Känns som jag äntligen hittat rätt i fisyrdjungel.
23/5-2006 - 23/5- 2013
 
"Turn scars into stars"  

23 maj 2006 kommer alltid att vara ett speciellt datum och dag för mig. Det är ju trots allt den dagen som livet förändrades rätt mycket. Idag är det 7 år sen jag opererade min skolios. Ärret har bleknat mer och mer med åren men det finns fortfarande kvar och lär aldrig riktigt försvinna helt. 
 
Minns att jag tyckte att ärret var fult och att jag skämdes över det efter operationen. Jag försökte länge dölja de för att slippa visa de för folk. Men nu ser jag det mer och mer som ett minne och ett bevis på vad jag varit med om. Även fast jag är "friskförklarad" sen 3 år tillbaka så ser jag mig fortfarande som en med skolios även fast jag inte längre har några större problem med ryggen. 
 
 
Vet att det finns några med samma problem somm jag som läser min blogg. Till er och till alla andra med skolios vill jag bara säga. Var stolta över er själva och det ni varit med om.  Och skäms inte för era ärr er hur er rygg ser ut. Dom som inte har haft skolios vet inte hur tufft det kan vara.
 
7 år efter operationen. Oj oj oj, vad tiden har gått.
130523

Foto: Jag  | Samsung WB600 |  "Örviken"  
 

Oj så fullt upp jag har haft dom senaste dagarna. Först nu som jag faktiskt har en lugn stund över känns det som. 
Helgen som var bjöd på ett underbart väder. Så underbart det är att sommaren är här. På söndag var jag och älskligen ute till Örviken och hälsade på i hans farbrors stuga. Bilden är fotad nere vid vatten nedanför stugan. Senare på kväll åkte vi på middag till några bekanta till oss. 
 
Resten av veckan har bara sprungit förbi känns det som. Har hunnit hoppa in och jobbat extra två dagar, varit på jobbbcoaching via AF. Idag är första lediga dagen men har inte tagit lugnt för det. Lägenheten har blivit städat vilket verkligen behövdes och har hunnit köra några maskiner med tvätt. Känner mig väldigt flitig.
 
Nu blir det snart middagslagning och sen ska jag bara ha en lugn kväll tillsammans med älsklingen. 
 
Nu vet ni att jag fortfarande lever iallafall!