Hem ljuva hem
 

Nu är jag hemma efter en kanon helg uppe i Rönäs.
Kom egentligen hem igår kväll men det fanns det ingen ork i min kropp att sätta mig och skriva här på bloggen utan jag stupade nästan handlöst i säng efter att ha duschat och packat upp ur väskan.

Lördag spenaderade vi några timmar i skogen ovanför stugan och letade efter fjällens gula guld, nämligen kantareller. Efter en väldigt lång och jobbig förmiddag så hade vi fått ihop ungefär 16 liter svamp. Senare på eftermiddagen tog jag en promanade upp för Ruttjebäcken för att fota lite.

Söndag förmiddag innan vi packade ihop våra saker så tog jag och pappa bilen en bit in i Norge på en liten fotorunda. Var rätt fina vyer man fick se.  Det kändes lite tråkigt att sätta sig i bilen och åka hem igår eftermiddag men jag hoppas på att få åka upp snart igen. 

Har ungefär 300 bilder på kameran från helgen och har påbörjat redigeringen av dom men just nu hinner jag inte mer. Bilder kommer att dyka upp lite då och då. 

Tjingeling! 
Mot fjällen
Tänkte bara slänga in ett lite snabbt inlägg och tala om att jag och familjen åker upp till Hemavan imorgon eftermiddag och blir där hela helgen. Så uppdateringen kommer att stå still här på bloggen. Kanske dyker det upp något mobil inlägg om jag lyckas med det. 

Kameran följer självklart med upp så jag hoppas på fint väder hela helgen så att jag kan fylla på mitt arkiv med lite nya fina naturbilder. Rycktas också om att vi ska få veta ett av Gunillas hemliga kantarellställe där uppe vid stugan. ;)

Nej, nu ska se till att få ner resten av grejerna i väska sen blir det duschen och kanske ett avsnitt av andra avenyn innan jag tänker leta mig i säng.

Ha de, så hörs vi när jag kommer hem! :)
Tillbaka till verkligheten eller inte?
 
Höstens schema, ser ju rätt så lovande ut. Kanske inte blir så jobbigt i skolan i år.

Om några timmar är sommarlovet 2010 slut och det är dax att ta plats i skolbänken igen och kämpa det sista året på gymnasiet.
Men jag tror att det nog ända kommer att bli ett rätt chill år, jag menar kollar man bara på schemat så ser det ju väldigt lovande ut iallafall för min del.
Egentligen vet jag inte hur mycket skola det blir för min del imorgon då jag har lite saker gällande mitt körkort som jag ska utföra imorgon på förmiddagen så kanske man iallafall slipper skolan en dag till.

Men sommar är iallafall slut och det känns till och med på vädret, värmen är som bortblåst och det är regnigt och mulet varje dag. Sommaren tog slut alldelens för fort. Och det känns ju verkligen som en evighet till nästa.

Aja, nu ska jag kolla lite på fångarna på fortet innan jag ska packa väskan och gå och lägga mig och ladda inför imorgon.

Ha de!