Myseftermiddag
    Foto: Jag | mobil/instagrambild @maaliinnlu 

Var och besökte Stackrönnan och Café Kajutan i eftermiddag för en sista gång denna sommar. Gick en sväng bland rean i loppisbodarna och åt även andra och sista räkmackan för den här säsongen då dom stängde idag. Mumsigt mumsigt, och en mysig eftermiddag tillsammans med älsklingen. 
 
Ett jobbigt farväl
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Nu i veckorna som kommer börjar många högskolan och universitet, jag är tyvärr inte en av dem. Får ha bättre lycka nästa år när det gäller studier. Ikväll har jag iallafall träffat min äldsta och bästa barndomskompis för ett hej då-fika då han tar sitt flyttlass och flyttar söder ut imorgon för studier. Det kändes rätt jobbigt att säga hej då och veta att vi inte kommer att ses föränn tidigast till jul. Tack och lov att det finns telefon och skype. 
 
O, jag kommer sakna dig. Men jag önskar dig lycka till. :)
Monday

"Några bilder efter regnet i lördags" |  Foto: Jag | Nikon D60+ Tamron 70-300 mm 
 
Helgen och förra veckan sprang i väg i en väldig hastighet. Vilket nästan alla veckor gör tycker jag. 
När vi vaknade i lördags öste regnet ner, och älsklingen fick då ett ill och tyckte vi skulle storbaka. Några timmar senare hade vi bakat både bullar, kokostoppar och annat gott fika. Även fast jag bestämt mig för att vara lite nyttigare så är det ju gott med fika ibland. 
 
Idag har solen däremot skinit hela dagen lång. Klev upp tidigt och följde med systern min på uppdrag att hitta i present till mamma som fyller år senare i veckan. 
Resten av dagen har bestått av tvättning, då jag klantig som jag är råkande har bokat fel tvättid till igår och missat den.Ilskan som jag kände då var inte nådig. Inte första gången det händer heller, så hädanefter ska vi alltid dubbelkolla så att vi inte missar när vi ska tvätta. 
 
Nu blir det att avrunda det här inlägget och krypa upp i soffan bredvid älsklingen. 
 
Kram!