Ge mig sommar
 

Klockan har ställts om till sommartid i natt, men ute är det långt ifrån ens början på våren.
Det har snöat konstant hela helgen så den lilla snön som äntligen hade börjat tina bort är nu tillbaka. Jag börjar helt seriöst bli väldigt less på vintern och snön nu. Kan den inte bara försvinna så att det blir sommar och man kan gå runt i T-shirt, 3/4 jeans och joggingskor ute. 

Tänk om det skulle va sommar och lika grön gräs som på bilden när man vaknar imorgon bitti. Men det är väl högst otroligt.

Ge mig sommar!
Lyckodag!

Den här dagen skulle man kunna klassa som en lyckodag, har bara haft flyt hela dagen.
För det första så var jag en sväng till tandreglerigen imorse, (gud, så less jag egentligen håller på att vara där hela tiden.) Men idag fick jag iallafall ett besked som verkligen gjorde mig glad. Om ungefär 5 veckor får jag plocka bort tandställningen för andra gången. Jag blev verkligen lycklig, (även fast jag kommer behöva nattandställningen så slipper jag rälsen) så jag skuttade nästan ut från tandläkaren.

Andra saken som höjde mitt goda humör ytterligare ett snäpp var när jag vann en gratis körlektion på körkortsteorin nu ikväll. Om man kämpar hårt med något så belönas man. Eller som min farmor alltid brukade säga, " Tur i spel, otur i kärlek" och tvärt om. ( Det värsta är att den frasen faktiskt verkar stämma in på mig.)

Tänk bara om varje dag fick vara som den här, fatta så lycklig och bra man skulle må då. Men tyvärr så finns det både bra och sämre dagar. Men jag tycker iallafall att jag förtjänar att vara lite lycklig. 

Nu ska jag dra mig mot duschen och sen ska jag krypa ihop i sängen och kolla på ett 90210 avsnitt innan det blir sovdags.

Ha de!

Historian om skorna..
 

Måste bara berätta en liten histora om skorna på bilden.
Jag har alltid vilja ha sånna här skor men jag aldrig kommit mig för att köpa ett par. Dom är ju inte precis billiga dom äkta Converse skorna så det är väl kanske därför det inte har blivit av att köpa några. I torsdags såg jag däremot att det fanns likadana skor fast utan "All star-märket" på Coop Forum för 99 kr. Ja tänkte jag, då ska jag gå dit imorgon (igår) och köpa dom.

Så igår efter skolan knallade jag till Coop för att prova skorna, det fanns ett par svarta kvar som var i min storlek. Insåg då vilken tur jag hade som gick dit just då annars kanske dom inte funnits kvar. Så tog jag skorna och gick till kassan för att betala. I kassa hände då det:

Kassörskan: - Hej.
Jag: Hej.
Kassörskan: Har du medlemskort?
Jag: Nej, det har jag inte.
Kassörskan: Då blir det 150 kr
Jag: Men dom kostar väl bara 99 kr??
Kassörskan: Ja, om du är Coop-medlem, annars är det ordinarepris.

När jag sen kollar i börsen inser jag att jag bara har 100 kr.

Jag: Ehm.. då har jag inte tillräckligt med pengar.
Kassörskan: Då lämnar du bara skorna här i kassan.

Sen gick jag ut från Coop och kände hur arg jag var som inte hade läst att det var medlemspris på skorna. Vi är i och för sig Coop-medlemar men det är pappa som har medlemskortet. Jag skulle alltså måste fara hem utan min skor som jag så gärna ville ha. 
Dock så löste sig allt till slut med att mamma ringde på Coop och bad dom lägga undan skorna så att pappa kunde fara dit och köpa dom innan han skulle och jobba. 

Så nu är jag äntligen ägare av ett par "Converse". =) Men snacka om lång och krånglig historia för bara ett par skor..