Onsdag
Pust....äntligen är läxorna gjorda.
Har suttit med våran eländiga svenska fördjupning hur många kvällar som helst, men nu är jag äntligen klar med den. Har också hunnit plugga till första provet i matte B som vi har imorgon, och det känns som att jag kan allt hyfsat bra så det ska nog också gå.

Annars har det inte hänt något speciellt varken idag eller resten av veckan då jag inte har uppdaterat. Dock så fick jag en väldigt fin kommentar av Adam imorse:
"Vad fin du är idag Malin, händer det något speciellt idag eller?" Tack Adam, det värmde faktiskt i hjärtat. Det är såna kommentar man skulle vilja höra varje dag av någon.:) Tyvärr kommer dom inte så ofta. :/

Har inte blivit så mycket bilder här på bloggen ett tag nu, ska se till att få upp några bilder framöver så att det inte bara blir en massa text.

Nu ska jag gå och fixa lite grejer och sen se kvalet i Idol :)

Ha de!
090926
Hej alla bloggläsare!
Sista lördagen i september är det idag. Och nu kan man verkligen säga att det är höst ute. Dom flesta träden är nu helt gula och en del har redan tappat nästan alla blad. Jag vill ut och fota men samtidigt har jag inte riktigt någon fotoinsperation just nu. Men ska kanske se till att ta mig ut i skogen imorgon och se om insperationen kommer tillbaka.

Idag händer det inte så mycket. Har varit på en loppis i gympasalen på skolan på förmiddagen. Men ikväll vet jag inte vad som händer. Om det är någon av mina vänner som har lust att hitta på något så hör gärna av er för jag är utan planer ikväll.

Förövrigt så har min kära syster varit i Frankrike i en hel månad nu. Tiden går verkligen fort ,känns som att hon bara for för någon dag sen. Bara tre månader kvar tills hon kommer hem för att ha jullov och nio månader tills hon kommer hem förgott. Hoppas att dom månaderna går lika fort som den här, då kanske det går att stå ut. Jag trodde aldrig att jag skulle sakna henne så här mycket, men det gör jag, det kan jag inte förneka. Nog för att hon kan vara rätt så störande ibland men vi är ju ändå syskon. Men ibland är hon faktiskt bra att ha också.
Har också under den här månaden hon har hunnit varit borta insett en sak. Jag skulle aldrig vilja vara ensamt barn i en familj, det skulle vara hemskt tråkigt. Nej, jag är glad att jag har en storasyster. 
Jag hoppas att vi kan få råd att flyga ner till Frankrike och hälsa på henne medan hon är där ner, det skulle vara kul. 

Men nu ska jag se till att komma på något att göra ikväll, annars blir det en kväll framför datorn eller TVn. 
Ha de!
Fredag
Sitter just nu och väntar på att mitt nyduschade hår ska torka.
Sen ska jag bege mig till Adam för att se Idol med han och Oscar, se ska vi säkert hitta på något annat kul också. Idag har det varit en ganska så vanlig fredag, fötutom min sovmorgon till 12.05. det brukar vara mer vanlig på måndagar men idag behövde inte min labbgrupp komma på Naturkunskapen så då kunde jag ligga kvar lite längra i sängen. På skolan hade vi först samhälls och sen idrott med 2000 meter på schemat.
Det är verkligen det jag tycker om minst på idrottslektionerna. Jag vet att jag inte har så bra kondition, jag behöver inte få de bevisat för mig två gånger per år. Jag sprang iallafall på 14 minuter och 38 sekunder idag. 2 minuter bättre än i våras iallafall. Det är ju positivt. Dock så var jag ju helt död efter dom där 14 minutrarna och låg på en bänk i omklädningsrummet hur länge som helst innan jag orkade byta om. Men nu är de iallafall bort gjort. Till våren ska jag se till att slå mitt rekord igen. Men då måste jag börja träna mer.

Men nu måste jag ta och skynda mig om jag ska hinna till Adam i tid. 
Tjingeling!