Christmasfeeling
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Var ner en sväng på stan igår efter jobbet. Sprang runt och gjorde en massa ärenden som var tvungen att göras, inhandlade första julklappen. Trots att det inte är någon snö så fick jag första riktiga julkänlsan igår. Kikade in i min favorit butik också, Hemtrevandoch såg lyktorna på bilderna. Så sjukt fina tänkte jag. Och så fick dom följa med mig hem. Nu ska jag bara hitta ett ställe åt dom där våran busiga katt inte kommer få för sig att riva ner dom från. 
Mörka och mysiga tider
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Uppdateringen här på bloggen har verkligen varit bristfällig dom senaste månaderna. Kan man kanske skylla på att jobbet och vardagen tar lite för mycket tid och att fototillfällena har varit allt för få. Jo, jag tror jag skylle på det. 
Men att stänga ner bloggen för gott tänker jag inte göra. Ni få läsare som ändå troget besöker mig varje dag vill jag gärna ha kvar. Men ni får nog räkna med att det nog kommer dröja ett tag mellan varje inlägg. Vill inte känna någon press på att uppdatera, som jag alltid gjort förut. Nej, det får bli lite som det blir helt enkelt.  
 
Tiden fram till december och jul blir iallafall kortare och kortare. Vilket jag tycker känna hur härligt som helst. Även fast det knappt hinner bli ljust innan det blir mörkt igen ute om dagarna så kommer ju ändå den härligaste månaden på året snart. Någon direkt snö har det inte hunnit komma ännu, även om jag i skrivandes stund faktiskt ser att det faller några ynka små snöflingor ute. 
 
Nu ska jag tända lyktorna på bilden ovan, mysa ner i soffan och bara ta det lugnt. 
 
På återseende!