Vad? Jag? Och? (film) - del 3

Det var ett bra tag sen jag recenserade någon film så nu tänkte jag tipsa er om en otroligt bra film som jag sett ett antal gånger. 

A Walk to remember    

Vad? Landon Carter (Shane West) är en populär kille som tillhör ett av skolans coola gäng. Han är en person som många ser upp till, men det är inte bara för att han har en cool bil och en cool stil utan för att han vet att han är så ball själv. 
Men ett grupptryckt i gänget leder till en olycka och som straff tvingas Landon att hjälpa till med lite extra saker på skolan. Han träffar då Jamie Sullivan (Mandy Moore), dottern till stans präst som gänget ser som en nörd. Jamie får iallafall Landon att se livet på ett annat sätt och han får också känslor för henne som han aldrig förut trott att man kunde få.....

Jag? Jag vet inte hur många gånger jag har sett den här filmen, men varje gång jag ser den så blir jag lika rörd och det brukar oftast trilla en och annan tår ur mina ögon innan filmen är slut.

Jag tycker att det är en otroligt bra film. 

Och?  Mandy Moore som spelar en av huvudkaraktärerna i filmen är inte bara skådis utan också artist.
Hon har också skrivit endel av sundtracket till filmen. 

Trailer

Skoltrött?
Har just skrivit klart den sista engelska-bokrecentionen som jag behöver skriva på Björnåker.
Nu återstår bara 2 prov, kemi och So, känns ganska så skönt att man snart har gjort bort alla skolarbeten eftersom att jag börjar vara ganska så less på skolan nu. 
Nästa vecka ska alla betyg vara satta så sista veckan före sommarlovet är det bara en massa skojiga saker med klassen som gäller. Men sammtidigt som jag längtar som tusan till sommarlovet så vill jag helst inte att dom här 2 ½ veckorna som är kvar ska ta slut. För när skolavslutningen är över så kommer inte min underbara klass 9b att finnas längre och det känns riktigt tråkigt.
Nog för att jag tror att vi inte kommer att tappa kontakten med varandra fast än vi går ut nian men det känns ändå tråkigt att vi inte kommer att gå i samma klass längre men det kommer och att bli ganska så skönt att få börja gymnasiet.
Näe, nu kan jag inte sista här och skriva längre måste gå och plugga lite, vi synes.
Superduperbra!

Så var jag man hemma igen då.
Klassresan till Göteborg har varit underbar. Vi bodde på världes finaste hotell som låg precis bredvid Nordstads-gallerian så vi har typ varit på stan minst en gång om dagen.
Sen har vi självklart också varit på Liseberg vilket också var rolig. Jag trodde inte att jag skulle kunna åka så mycket eftersom att jag har så lätt för att bli åksjuk ,men jag klarde av att åka en hel del. 
Blev en hel del sena nätter när vi var i gbg vilket jag märker av nu eftersom att jag är astrött.
Men det har varit hur underbart som helst att vara i Göteborg och jag skulle gärna ha stannat några dagar till.
Tack 9b för en otrolig rolig och underbar resa!