Förkyld förkyld förkyld
Som min vanliga otur så har jag som jag misstänkte i tisdags gått och blivit förkyld, inte så förkyld att jag ligger nerbäddad i säng med 40 graders feber och inte orkar göra något. Men jag är tillräckligt förkyld för att jag inte ska orka göra så mycket. Känner dessutom inte att det blir bättre av att det är varmt och fuktigt ute så att det knappt går att andas genom min redan igen täppta näsa. Jag tror däremot eller mest så hoppas jag på att förkylningen snart håller på att ge sig. 

Men nu ska det här inte bli ett klagoinlägg, utan jag ska försöka vara lite possitv också. Har ju en glad nyhet att berätta, och det är att jag har sålt några av mina bilder som jag har tagit.
Det var nämligen så att jag var och tittade på en vigsel i bönhuset i våras, och eftersom vi kände dom som gifte sig så hade jah givetvis med mig kameran för att bland annat fota lite åt syrran som inte kunde vara där.
Igår så ringde mamman till bruden och frågade om hon inte kunde få köpa av mig några av bilderna då hon hade hört att jag hade fotat i smyg. ( Brudparet ville egentligen inte att folk skulle fota under själva vigseln men jag kunde som sagt inte hålla mig.) Så det slutade med att jag åkte dit med datorn så att hon fick titta och sen köpte hon några av dom. Blev inte så mycket pengar, men en liten slant iallafall. Det känns som bara roligt att någon vill ha bilder som jag har tagit och att dom kommer till användning. :)
27 Juli

Några dagar sen jag uppdaterade sist och sen dess har jag bland annat hunnit med att vara på Trästocksfestivalen för första gången. Blev en väldigt rolig kväll med Adam och Oscar, ärligt talat så var väl kanske inte musiken riktigt i min smak men vad gjorde de. Stötte även ihop med en person som jag pratat med på msn men som jag aldrig trodde jag skulle få se i verkliga livet och blev lite chockad. Men summa sumarum så får kvällen ett stort plus i betyg.

Idag har jag och familjen varit på Solbacken. Lena skulle på Expert lämna in sin dator som är allt annat än frisk så vi i övriga familjen tyckte det passade med en liten shopingdag på Solbacken. Själv inhandlade jag ingenting annat än ett lager med mitt favorit shampoo billigt på Rusta. Var egentligen på jakt efter en väska till min dator men hittade ingen som föll mig i smaken så det lämnar jag helt enkelt till ett senare tillfälle.

Nu ikväll har jag, mamma och pappa varit ut till Talludden och grattat pappas kusin som fyller 60 år idag. Riktigt trevligt och självklart en massa god mat. Fick även träffa några av mina tremeningar som faktiskt aldrig träffat förut. Kul att man inte har koll på vem man är släkt med.

Förövrigt så misstänker jag att jag håller på att bli förkyld. Halsen har känts som ett sandpapper sedan några dagar tillbaka och nu i skrivande stund känner jag mig allt annat än pigg. Ska nog peta i mig en ibumetin och lägga mig och se en film eller kanske till och med gå och lägga mig nu. Hoppas att det gör susen, för förkyld det ska jag inte bli. 

Ha de!

Ny design
 
Hjälpte syrran att designa om hennes blogg häromdagen då hon bestämt sig för att fortsätta blogga även när hon är hemma, och då kändes Paris-temat så passande längre. Fick då även lust att göra om lite på min egen blogg. Tänkte från början bara göra om headern men det slutade med att hela bloggen fick sig en liten renovering. Kan ju aldrig låta bli att ändra allt annat när jag väl är i farten. Blev egentligen inte så stor skillnad bara lite andra färger och en lite enklare header. Men jag är nöjd för stunden iallafall, sen får vi väl se hur länge den här designen får stanna kvar :)