Livet är som en skör tråd
Ibland händer det saker som får en att stanna upp och tänka på livet.
Igår var ett sånt ögonblick... fick ett helt chockande besked att en gammal klasskompis valt att lämna livet här på jorden. Så här dagen efter är det fortfarande svårt att förstå och ta in den sorgsna nyheten. Att Du av alla skulle sluta ditt liv så här. Det är ofattbart.
Du var klassens "pajas" och spred alltid en sån glädje i klassrummet och på rasterna. Vi kanske inte direkt var dom närmaste vännerna, och inte alls umgick så mycket utöver skolåren tillsammans. Men jag kommer alltid att minnas alla galna och glädjande minnen du givit mig. Du har en plats i mångas hjärtan som aldrig kommer att försvinna. Just för att du var den du var. Jag hoppas att du har det bättre där du är nu. Du kommer att vara saknad, för alltid. 
 
Efter den här nyheten så började jag även tänka på att livet och ens relationer till vänner och andra nära och kära som man tycker om är så himla viktiga. Livet är så himla kort och vad som helst kan faktiskt hända. Ta hand om och vårda den vänskap och vänner du har. Bry dig om människor som du tycker om och stötta om det visar sig att en vän inte mår bra. Vänskap och kärlek är det finaste vi har. Och ingen av oss vill förlora någon vi bryr oss och tycker om. 
 
Vila i frid M.T. <3
Äntligen fredag!
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 

Så skönt att det äntligen är fredag. Efter en kall och blöt vecka som denna varit så ska det bli skönt med helg.
 
I tisdags drog min syster med mig på Friskis och Svettis för att köra Core. Har varit prova-på-vecka på gymmet hela veckan. Insåg hur sjukt otränad jag är men blev ändå rätt taggad på att skaffa ett gymkort och börja träna. Så det ska jag se till och fixa till veckan. 
 
Annars så var jag med jobbcoachgruppen på studiebesök på Nordic Light igår. Efter det bjöd älsklingen mig på lunch och jag fick även åka med en sväng i lastbilen på eftermiddagen. 
 
Idag har det fortsatt att regna, var en sväng på campus och forskar fredag på morgonen innan jag i regnet promenerade in till stan och gick runt där ett tag. Landade sen hemma i värmen och bara tagit det lugnt sen dess. 

Nu har jag just tänt en massa ljus och tänkt mysa lite framför tv innan jag nog faktiskt gör en rätt tidig kväll och sover ut imorgon. 
 
Ha de så bra! 
Grått och trist
Foto: Jag | Nikon D60 + Tamron 70-300 mm  
 
Känt mig slö/deppig idag, gissar att det beror på det gråa och trista regnvädret som intagit stan. Inte direkt något som piggar upp en. Tog iallafall med mig kameran ut en sväng nu i eftermiddag medans regnet höll upp, fångade lite fina höstlöv och vattendroppar. Piggade iallafall upp dagen lite grann. Lite mys framför tv:n med tända ljus ikväll kanske kan råda bot på höstdeppen.