730 days since we first saw each other

Foto: Jag 
 
Just den här dagen för exakt två år sen var början på något speciellt och underbart i mitt liv. 
Det var en väldigt kall skyltsöndag och jag och min älskling hade bestämt att vi skulle träffas för första gången i verkligheten. Och det ångrar jag inte för en sekund att jag gick med på att göra. Jag minns fortfarande hur otroligt nervös jag var för att vi skulle träffas och hur taffatt allting var. Det var svårt att få fram några ord överhuvudtaget. Men efter att vi skilts åt med en kram så svävade jag på moln. Jag var så glad att jag jag hade träffat han. 
 
Nu två år senare kan jag bara tänka på vilka två fina år det har varit och hur mycket jag älskar honom. Ett liv utan honom skulle jag inte klara av. Det skulle bli tomt. Senast i eftermiddag när jag satt i bilen och kollade ut på honom genom bilrutan så kände jag det lilla glädjeskuttet i hjärtat när jag tänkte på vilken fin och underbar pojkvän jag faktiskt har.
 
Puss på dig. Älskar dig. <3
 
Instagram veckan
    
 
Några instagram bilder från den gånga veckan. 
1. Entrén på Biltema en morgon då jag satt och väntade på att börja jobba.
2. Fika och en ,liten sockerkick på jobbet. Det har behövts mycket Coca Cola för att orka hela dagen.
3. Har börjat kolla på Skilda Världar i veckan. Väldigt rolig serie.
4. Första julklappen är köpt och även nu inslagen. Julen är på väg nu. 
 
 
121114
                   
                  Webbcam bild 
 

Oj oj oj, så trött och slut jag är just nu. 

Kanske inte så konstigt med tanke på vad jag har gjort idag. Började nämligen ett litet nytt jobb idag. Jobbar extra i veckan och nästa vecka åt storesupport och är och hjälper till att packa upp och ställa i ordning Biltema här i Skellefteå som ska öppna nästa torsdag. 
 
Så idag känns det som att jag har gått flera kilometer när man illat i väg mellan hyllorna för att hitta vart allt ska vara. Första två timmarna var nog jobbigast innan jag fick in flytet och började tänka lite logiskt vart alla grejer borde vara. Men roligt måste vi iallafall ha haft, för tiden gick verkligen fort. Helt plötsligt var kl 18 och vi slutade för dagen. Fattar inte riktigt vart alla timmar tog vägen. 
 
Nu har jag iallafall just duschat och ska sätta mig och se lite Skillda Världar innan det blir dags för sängen. Kommer sova gott i natt, det känner jag på mig. Hur ryggen och benen kommer att nå imorgon det vill jag däremot inte veta. 
 
Ha de så bra!