Tjugofjärde
Foto: Jag  | En gammal favoritbild från arkivet...

En månad till julafton, en veckan till första advent och skyltsöndag. 
Tiden springer förbi, hösten har gått aldelens för fort och december står för dörren. Men samtidigt är jag också glad, jag älskat verkligen december och julen. Det är så otroligt mysligt med julstök, pyssel och annat som hör julen till. 
Första julklappen är redan inhandlad och igår på Ica Maxi fyndade jag en massa fina julklappspapper och annat smått och gott till julklapparna.  
 
Julstämningen är på väg in i kroppen.. :)
Glädjeglimtar i vardagen
Foto och Rediggering: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
En morgon tidigare i veckan när jag öppnade kylskåpet för att plocka fram och fixa mig lite frukost så hittade jag denna överraskning på bilderna ovan. Älskningen har varit uppe och gjort mackor, blandat juice och fyllt vattenkokaren med tevatten åt mig. Precis, allt jag vill ha till frukost. Tycker verkligen om sånna här små glädjeglimtar i vardagen. Den gör det gråa och vardagliga lite mer ljust.  
 
Tack älskling för att du är så underbar. <3
Lördag hela veckan...
          Tänk om det vore lördag hela veckan.. 
 

Medans den norska stormen Hilde har dragit in över Västerbotten och Skellefteå nu ikväll så blåser det rejält ute för tillfället och det lär det fortsätta att göra. Tur att man inte behöver vara ute på vägarna i kväll/natt. Istället myser vi ihop oss i soffan hos älskligen med tända ljus framför Andra Avenyn på tv:n. I skrivandes stund har klockan viserligen slagit över midnatt med råge men vad gör det. Det är ju fortfarande helg.

Har just varit ut i ett desperat försök att försöka få fast presenningen runt våra trädgårdsmöbler på altanen. Hoppas nu att det står pall för resten av stormen i natt. 
 
Nu blir det fortsatt mys innan det är dags för att sova.