Lugnet vid vattnet
Foto: Jag | Sony A5000 + E PZ 16-50 mm 
 
Vet inte vad de är med mig och vatten, men de får man at känna nått slags lugn. 
Häromdagen var jag och hjärtat ut på en spontan liten biltur ut mot Skelleftehamn och havet. Vädret var verkligen piss, de regnade och var inte alls varmt. Trotsade iallafall regnet och promenerade ner till vattnet och knäppte några bilder. Hade de bara varit bättre väder hade jag satt mig ner en stund och blickat ut över vattnet och bara varit för en stund.
Hej då bussarna....
Foto: Jag | Sonya A5000 
 
... vi ses om 5 veckor, för nu tar jag semester! 
 
Precis så blev kommentaren när jag la upp denna bild på instagram på lördagnatt efter sista passet på jobbet. Så himla skönt att dumpa av bussen i garaget och gå därifrån och inse att jag inte behöver sitta bakom en bussratt på fem veckor. 
 
Andra semesterdagen idag men har fortfarande svårt att inse att de är semster känns som att man ska tillbaka på jobbet igen när man vaknar varje morgon. Men så är inte fallet. Jag ska iallafall se till att njuta av den här semestern, bara ta dagen som den kommer. Jag och hjärtat har även planerat en liten tripp till Luleå några dagar i början av Augusti, ser framemot de. Annars ska jag försöka ta med mig kameran och komma mig ut på något fotoäventyr också under semestern. 
 
Så ser planen ut för dom kommanden veckorna, andas ut och njuta av ledigheten. 
 
Kram på er!
En mysig helg i början på juli
 
Första helgen i juli var en sån där riktig myshelg. 
Jag och hjärtat började fredakvällen med att åka till ett café utanför stan och äta en räkmacka till middag. Satt där och myste och pratade vid vattnet. Åkte sen vidare på lite upptäcktsfärd med bilen på vägen hem innan vi landade hemma i soffan till en bra film. 
 
Lördagen var vi och kikade på när dom körde watercross tävling på älven, rätt häftigt och se vanliga snöskotrar köra på vatten. Senare på dagen åkte vi på en spontan grillfest som en kollega på jobbet hade dragit ihop lite hastigt. Vi blev ändå ett litet gäng från jobbet som döck upp. Supertrevligt att umgås utanför jobbet. Tanken var sen att vi skulle dra oss hemåt. 

Det var stadsfesten i Skellefteå den här helgen, vi hade egentligen inte tänkt gå men vi ångrade oss när två av kollegorna skulle dit. Så vi hackade på och gick in på området och lyssnade på Stiftelsen som spelade. Ett av mina favoritband så de var kul attv få se dom live. Vi letade oss hem efter midnatt när det började vara lite väl kyligt ute. 
 
De är de här som är de bästa med sommaren alla mysiga dagar man kan tillbringa utomhus. 
 
Kram