Same place, different seasons

 
Foto: Jag

Samma landskap på hösten och vintern. Visst ser vinter bilden härlig ut men jag längtar faktiskt mer efter hur det ser ut på höstbilden. Jag vill att all snö ska försvinna nu så att det kan bli vår, sommar och ja höst. Men det är nog sommaren jag längtar efter mest just nu.

Ut med vintern, in med sommaren!

230210
Alltid lika svårt att komma på en bra början i ett inlägg, så nu får de helt enkelt duga såhär. Det är som så långt min fantasi räcker just nu. 
Jag sitter just nu invirrad i min sköna morgonrock och försöker sluta frysa, när är det egentligen tänkt att den här kyla ska ge sig? För min del skulle jag gärna vakna imorgon bitti och se en grön gräsmatta utanför fönster, det är ju ganska så omöjligt men det skulle vara skönt. 

Idag har det varit en ganska så vanlig dag på skolan. På foto-lektionen imorse fotade vi porträtt i befintligt ljus, var faktiskt en rätt så kul lektion, roligaste fotolektionen på länge iallafall. Hade tänkt vissa någon av bilderna men internet på skolan ur funktion hela dagen så kunde inte ta mig in på bloggen. Kanske kommer bilderna upp vid något senare tillfälle. 

RBL:arna (rörligbild gruppen i våran klass) tror alltid att dom är mycket bättre än vi som går GKO. Men idag på svenskan visade vi att vi faktiskt också kan en hel del. Vi körde en tävlig där man skulle klura ut en massa ord. RBL trodde nog att dom skulle vinna, men vi slog dom med några poäng. Så RBL:are, tro inte att vi GKO:are inte kan något!

Mer än så har jag nog inte att berätta, nu ska jag kanske vara lite social på msn och sen väntar sängen på mig.

Tjingeling!
At school

Lallallala.. sitter vid en dator i datasalen på skolan och har GKO.

Vi har börjat på ett nytt projekt där vi ska designa en rollup till E-fyran. Kan bli lite skojigt att prova på att göra en sån och få något man gjort publicerat. Nu har jag bara det stora problemet att jag måste komma på en idé till vad jag ska göra. Så det är som det min lärare PG tror att sitter och håller på med nu, men det förstår ni som läser detta att jag inte gör det. Jag tror däremot att jag ska ta och fixa igång ett Indesign-dokument så att jag iallafall har kommit en liten bit på väg.

Efter den här lektionen är det slut för dagen och då ska jag nog skynda mig så att jag hinner hem med 15:25 bussen. Ikväll blir det inte så mycket gjort skulle jag tro, lite läxor måste kanske göras men sen ska jag nog bara dega framför TV:n och datorn. Det låter väl bra?

Näe, nu ska här jobbas!

Ha de!