Gott Nytt År!
Foto: Malin | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Nu är det inte många timmar kvar på 2015 och tänkte att jag skulle titta in och önska er en trevlig kväll och ett gott nytt år. Det blir ingen ordentlig årsresumé på bloggen i år heller. Min inspiration för att blogga har verkligen inte varit på topp i år, men jag hoppas verkligen att de blir bättre nästa år. Men liten resumé kan jag nog skrapa ihop,
 
Men mycket har iallafall hänt de här året, både bra/roliga och tråkiga/dåliga saker. Det bästa på hela året måste ändå vara när jag fick min alldeles egna lägenhet. Älskar den verkligen och börja bli så himla nöjd med inredningen, de är bara för mysigt här hemma. 
 
Annars så upplevde jag min första riktiga betalda semester från jobbet i somras. Var verkligen hur underbart som helst att få vara ledig och bara njuta. Sommaren var nog de nästbästa på detta år. Tog bilen på olika utflykter och hade mysiga stunder för mig själv ute i solen på balkongen.
 
Sen kom de en höst där mitt liv förädrades på flera jobbiga sätt.  I augusti bröt jag och Mats upp från vårat 4,5 år långa förhållande. Efter det har de varit några väldigt jobbiga månader på olika sätt som jag med respekt till Mats inte tänker ta upp här i bloggen.
 
Nu ser jag iallafall framemot år 2016 och hoppas att det kommer att bli ett bättre år än de som snart kommer att vara till ända.
 
Gott Nytt år på er alla!
God fortsättning!
Foto:Jag | Mobilbild -Samsung Galaxy S4 
 
God fortsättning vill jag bara titta in och säga. Julhelgen har sprungit förbi med stormfart och jag har verkligen inte hunnit med att sitta vid datorn. Julafton jobbade jag några timmar innan jag skyndade mig hem till mamma och pappa för att ha en mysig kväll med familjen och några från släkten.Fick massor med fina julklappar. (Som jag ska försöka mig på at göra ett inlägg om senare.) 
Sov över hemma i Skråmträsk då jag hade ledigt juldagen. Juldagen blev bara en lugn dag hemmavid innan vi rullade mot stan för att julfika lite hos syrran och jag sen begav mig hemåt för att sova. Annandagen och även igår (l27/12) har bestått av två långa dagar på jobbet. Så det var en trött Malin som landade i soffan igår efter jobbet. 
Även fast jag jobbat större delen av julhelgen så måste jag ändå säga att de blev en väldigt mysig helg. 
 
Idag är jag ledig och ska pyssla på lite här hemma och få undan lite disk och tvätt som inte hunnits med under julhelgen.  
 
På återseende!
 
 
Winter

Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Så kom det tillslut lite snö här hemma i Skellefteå. Nu hoppas jag bara innerligt att den kommer att få ligga kvar till jul också så den inte tinar bort igen. 
Tog med mig kameran ut på en promenad mitt på dagen idag. Det var så där lagomt kallt men att det ändå tillslut började bita i kinderna av kylan. Men just de gjort inte så mycket där och då. För det var så skönt att bara få promenera runt där på strandpromenaden med kameran på axeln och titta ut över älven och staden. Stanna upp och ta en bild för att sen promenera vidare. Att bara vara.
 
Ibland behöver man ut för att få andas, tänka och rensa huvudet lite. Då känner jag att de alltid är skönt med en liten fotopromenad. Har det alltid varit och kommer alltid att vara.  
 
Nu sitter jag ihop krupen under filten hemma i soffan med en massa tända ljus, så resten av kvällen tänkte jag bara mysa och ta det lugnt innan de är dags att sova.