Presenterna
Som en önskan från några läsare så tänkte jag visa lite presenter jag fick förra veckan då jag fyllde år. Så här kommer en liten bildbomb på alltihopa. 
 
Två söta temuggar, tesil och lite teprover. 
Snurrbricka med skålar. Perfekt till tacos. 
Nya kastruller. 
Några söta ljuslyktor. 
Två linnen, ett hörlursfordral och ett halsband. 
 
Och så fick jag dessutom en solstol och en skylt till toalettdörren så inte kom med på bild. 
Tjugotvå bast!
Foto: Pappa  
 
Grattis på lilla mig, då fyller man år igen då. Hela 22 år har man hunnit bli, oj vad tiden går fort. 
Dagen har då varit väldigt bra. Mamma, pappa och syrran kom förbi på fika och tårta som jag själv så duktigt hade bakat. God blev den också. 
Massor med fina presenter har jag också fått av mina nära och kära. 
 
Igår blev jag dessutom bjuden på lunch av två av mina klasskompisar på utbildningen som en liten födelsedagspresent från dom. Man har ju tur att man har fina klasskompisar. 
 
Nu har jag och älsklingen nyss slukat i oss lite hamburgare till middag, nu väntar en myskväll i soffan innan vi nannar kudden för natten. 
Bakningsdag
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200mm  
 
I eftermiddag stod det bakning på schemat. Och det blev det för fulla muggar. Eller iallafall två sorters muffins blev det. Har varit sugen på att baka muffins en tag och eftersom att jag ändå fyller år nästa lördag så behövdes det ju ändå baka lite fika. En fika sugen familj kommer ju på besök till mig då.
Saknade däremot min muffinsplåt som tyvärr befinner sig hemma hos mamma och pappa. Men dom blev helt okej ändå. Eller så bra dom kunde i formar som mest ville flyta ut. 
 
Hur har er helg varit?