Kärlek
 
En bild i samma stuk som denna.

Den som säger att kärleken är en lätt sak, den personen skulle jag vilja vrida nacken av. 
Kärleken gör lika mycket ont som den gör gott.

Jag tycker om dig, de hoppas jag att du förstår. <3
Måndag
Första riktiga lovdagen idag skulle man väl kunna säga.
Hade tänkte sova väldigt länge imorse men av någon andledning blev det bara till just efter nio för då kändes de som jag hade fått alla sömn jag behövde. Förmiddagen blev ganska så lugn, satt lite framför datorn och tv och gjorde så lite som möjligt. Kring två snåret drog jag och pappa ut och övningskörde, målet var Boliden eftersom pappa insisterade på att jag behövde öva mig på korsningar. Så vi snurrade runt bland Bolidens gator ett tag innan vi vände om hem igen. Gick faktiskt hyffsat bra om ni skulle fråga mig, pappa har kanske dock en annan uppfattning om hur det gick. Men jag säger som jag brukar göra, "Jag ÖVNINGSKÖR allstå så håller jag på att LÄRA mig." 

Min dag har alltså varit ganska så bra, ända tills före middagen...
Jag skulle vara duktig och hjälpa pappa att laga maten, de stog Crêpes på menyn. Men när jag då stog och skulle hacka svampen så känner bara hur konstig jag börjar känna mig. Börjar kallsvettas och blir alldelens yr, de börjar även flimrar för ögonen så de nästan blir svart. Några sekunder senare sitter jag på golvet och förstår inte vad som har hänt. Pappa blev jätteorolig och undrade förstås vad som hände. Men jag har ingen anning. Vi tror dock att de kan ha varit ett blodtrycksfall eller något i den stilen. Var dessutom ganska så hungrig så det kan ju också ha hjälpt till. Men efter en stund började de kännas bättre och efter middagen ännu bättre. Så jag får hoppas att de inte var något allvarligt. Känner mig ju nästan helt normal nu så, men har ändå tagit de lite lugnt ikväll. Vill verkligen inte uppleva det där en gång till, var nämligen inte så trevligt. 

Nu ska jag ta och vandra vidare till tv:n och se om den har något bra att erbjuda. 
Tjingeling!
 
25 oktober
 
Noret, 25 oktober 2009
Foto: Jag

Som ni ser på bilden så har snön kommit tillbaka.
Det började snöa riktigt ordentligt på fredagkväll så att de blev alldelens vitt ute, idag har den tyvärr börjat tina borta igen. Mycket synd tycker jag, de får nämligen gärna bli vinter nu så att man slipper höstslasket.

Förutom snön så blev fredagskvällen väldigt mysig. Det blev film med Adam, Oscar och David. Vi hade väldigt kul och jag hoppas att vi gör om det någon fler gång.

Resten av helgen har jag inte gjort något vettigt. Igår kväll var vi och uppvaktade min morbrors fru som fyller 60 år i veckan. Var inte så många i min ålder där så satt väl och pratade med min kusin ungefär hela kvällen. :)
Idag har jag mest bara gått runt här hemma och inte gjort någonting. Var verkligen sugen på att göra något ikväll men alla verkar vara upptagna på annat håll. Finns inte ens en enda kotte på msn som har tid att vara lite social. 
Därför så börjar jag fundera på att avsluta den här dagen och gå och lägga mig och sova. Känns som att de är de ända lockande alternativet just nu. 

God natt på er!