Höst # 2
Några fler härliga höstbilder från mitt fotoäventyr tidigare i veckan. Bilderna är för övrigt fotade i Klutmark utanför Skellefteå. 


Älskar verkligen alla fina färger som kommer fram på hösten. Att de sen speglas i vatten gör det bara ännu vackrare. 
Foto och redigering : Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm
 
In the light of the candels

Foto:  Jag,  Kamera:  Samsung WB600 
 
Torsdagkväll, och jag sitter själv hemma i älsklingens lägenhet medans han har åkt i väg för att jobba natt. Men det kommer nog att gå bra att sova själv också även om jag är sjukligt mörkrädd.
 
I brist på saker att göra rullar just nu teckande Sunes värld på tv:n och jag myser med lite ljus och skriver här på bloggen. Har inte så mycket att skriva egentligen.  
 
Imorgon ska vi äntligen försöka få lite ordning här i lägenheten. Köpa en säng som vi inte gjort ännu (och ja, det har gått tre månader sen han flyttade in ) och sen ska vi hämta lite andra möbler hos min älsklings pappa. 
 
Nu blir det att ta sig en liten dusch och sen ska jag krypa ner i sängen och titta på lite Rederiet innan jag ska försöka sova. 
 
Ni får ha det så bra tills vi hörs igen. Har tidsinställt några inlägg som kommer att dyka upp under helgen så att det inte blir allt för tomt här på bloggen. 
 
Kram!
Nu är två års väntan över...


..och idag är äntligen min prövotid på körkortet över! 
Jag kan fortfarande inte glömma känlsan i kroppen när jag hörde att jag hade klarat körtkortet just den här höstdagen för två år sen. Men det bästa jag någonsin har gjort är att ta körkortet. Det var värt allt tid och pengar jag la ner på det och nu kan inget göra att jag kan förlora det. 
 
Man kanske skulle fira lite idag att väntan äntligen är över? 
Får se vad jag hittar på. 
 
På återseende!