Q/A: Inspiration
 
Fick denna kommentar för ett tag sen och tänkte att jag lika gärna kunde svara på den i ett inlägg.
 
Jag läser en massa bloggar, foto/träning/ vardagsbloggar är det dom flesta bloggar jag läser. 
Det är framför allt en del fotobloggar som jag inspireras av. Har jag slut på inspiration eller om den av någon anledning försvinner så klickar jag ofta mig in på dom och titta runt så kommer oftast inspirationen tillbaka. 
 
Några av fotobloggarna som jag läser regelbundet är: 
 
 
Elin Kero även kallad Nevnarien, måste jag säga är en av mina absoluta favoritbloggar och en stor tips- och inspirationskälla. Har följt henne en längre tid och jag gillar verkligen hennes fotografier och vloggs hon publicerar på bloggen. Väldigt duktig tjej i mina ögon. 
 
 
Michaela Dahlström, även hon en otroligt duktig fotograf som jag inspirerats mycket av genom dom åren jag har följt hennes blogg. Också här har jag lärt mig väldigt mycket av hennes foto- och redigeringstips.
 
 
Till sist, min sista favoritblogg. Linafoto.se. Härlig tjej och grymt duktig fotograf hon med Också här en blogg med otroligt bra inspiration, fototips och tips på hur man redigerar sina bilder på nya smarta sätt. 
 
 
Är ni lika fototokiga som jag och vill ha mer inspiration. Då tycker jag att ni ska klicka er in på dessa bloggar.
Fredag
Foto: Jag | Bild från vårt mysiga kök 
 
Fredag, och helgen är här igen. Veckan har gått fort och det känns som att det ända jag gjort denna vecka är att leta/söka jobb och vara på AF. Har visserligen hunnit med två träningspass också. Den ena ikväll då jag och systern min drog på Mellospinn. Ett helt spinningpass med bara en massa gamla schlagerlåtar. Det var verkligen sjukt roligt. Och musiken gjorde en ännu mer peppad så det kändes inte ens jobbigt att sitta där och trampa på cykeln. 
 
Har landat i soffan sen någon timme tillbaka och börja känna mig smått trött faktiskt. Bäst att skynda sig i duschen innan John Blund tar över min kropp helt. Kanske skulle unna mig en skål med popcorn ikväll? Tror jag gör det faktiskt.
 
Tjingeling!
Ekorr´n satt i granen, skulle skala kottar....
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200mm 
 
Jag har alltid drömt om att få fånga en ekorre på bild. 
Och vad fick jag inte då sittandes i grannens fågelbord och mumsa på frön. jo en livs levande ekorre.
Jag skyndade mig efter kameran och hann ta en hel del fina bilder på den lilla krabbaten, innan den skyndade sig upp i säkerhet i en tall och sen försvann.
 
Förövrigt har jag idag varit på en jobbrekryteringsmässa, stått i kö i mer än en timme för att få prata 3 minuter med en arbetgivare. Men jag hoppas att det var värt beväret. 
 
Ikväll blir det inte många knop gjorda, ska mysa ner i soffan och ha en tv kväll, Farmen, Sveriges Mästerkock och Mia på Grötö. Det blir nog en ypperlig kväll. 
 
Ha de!