Uppfräschning av designen
 
Fräschat upp designen på bloggen en aning och byt ut profilbilden och headern. Den förra profilbilden var över ett år gammal?! Det visar ju har sällan jag tar nya bilder på mig själv. Hoppas att ni tycker om den nya desigen. 
 
Ser ni inga förändringar? Prova då att trycka på F5.
ParadisträdFoto: Jag  Redigering: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm  
 
Vårat paradisäppelträd slog ut sina vackra blommor några dagar före midsommar. Och i hann jag för en gångs skull föreviga dessa. Oftast så hinner dom blåsa bort eller regna sönder innan man hinner ut med kameran. Men inte i år. 
 
Idag är jag ledig från jobbet för andra dagen på raken. Rätt skönt faktiskt, kände verkligen att det behövdes lite ledighet så man får ta det lugnt och ladda batterierna. Då orkar jag med några jobbdagar till. I veckan jobbar jag i och för sig bara i morgon och på lördag. Men snart börjar allvaret på jobbet så jag jobbar nästan  hela veckorna. Bävar för alla norskaturister som kommer komma in i butiken. Det är inte lätt med språket alla gånger. 

Nu ska jag ta ut cykeln på en tur och cykla till affären och handla lite. 
 
Hoppas ni får en bra dag!
120621

Foto: Jag Redigering:  Jag  | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm
 
Tiden springer verkligen iväg.
Imorgon är det återigen midsommar och hela juni har snart passerat.  Och sommaren har nästan inte ens börjat på riktigt.

Jag har varit värdelös på att uppdatera bloggen dom senaste veckorna men har jobbat rätt mycket och det gör att bloggen tyvärr kommer väldigt mycket i andra hand, eller kanske tredje hand. 
En ny design hade jag också planerat och börjat på men den ligger fortfarande halvfärdig på datorn. Får se när jag får tid att färdigställa den.

Imorgon är det då Midsommarafton och den tänker jag tillbringa i stan hos min underbara pojkvän. Blir nog lite bastning och en god middag och sen bara en helt vanlig myskväll. Mer än så kom nog inte hända. Men det blir nog bra det också.
Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det lite film innan jag kryper i säng.

Ha en trevlig midsommar!