Mopedkrångel

Nu är måttet rågat. 
Är väldigt less på att min moppe bara ska krångla hela tiden.
För i sommar har den faktiskt inte gjort annat än att krångla.
Jag har fått punktering 3 gånger ,vajern till hastighetsmätaren har gått av och så har min syrra pajat parkeringsljuset, så ni kan ju kanske förstå varför jag är lite arg på min moppe nu.
Nu har iallafall pappa varit och klagat på slangen som sitter i bakdäcket och det vissade sig slangen inte riktigt var som den skulle.
TACK, för att ni satte in en dålig slag när ni lagade första punktering kan man ju få tänka.

Hoppas iallafall att det här var sista gången som min moppe får punktering, för det är inte de roligaste kan jag ju säga.  


 
Ja, så här ser då mitt odjur till moppe ut.
Ganska så snygg va?

Första,men absolut inte sista!
Då var det gjort, idag har jag  för första gången suttit bakanför ratten på en bil.
Jag var ganska så nervös inför att börja övningsköra, men det gick ju faktiskt riktigt bra. Det blev väl så klart ett antal motorstopp ikväll men man kan ju faktiskt inte var proffs när man gör något man aldrig har gjort förrut.
Ikväll har vi mest snurrat runt på skolgården och tränat på hur man andvänder koplingen och bromsen. 
När vi hade snurrat runt klart så tyckte pappa att jag skulle försöka att pricka en mandarin som låg på asfalten, och vet ni vad.. den blev platt som en pannkaka. Haha!   
Det lär nog kanske bli några "lektioner" till skolgården innan jag får börja köra på vägen, men det är bra att vi tar det lugnt så att man hinner lära sig allting. 
Pappa tycker iallafall att jag var jätteduktig på att köra, för att var första gången. Vi får se om han fortsätter att tycka det... 
  
Nu blir det dusch som gäller och sen får vi se om jag kryper i säng med min Harry Potter- bok och läser eller om jag sätter mig och ser en film.
God natt alla mina bloggläsare!
hett hett
Idag har det varit en ganska så hett dag, ca 25 grader i skuggan.
Ganska så bra om man vill ligga ute och sola, men inte så bra när man ska måla.
Det blev nämligen ganska så svettigt att stå där och måla. Men som tur är så är jag nästan klar det enda så återstår är dörrarna.
Idag är då också den 25:e vilket betyder löningsdag, så idag har jag blivit ca 2000 kr rikare vilket är ett stort PLUS!!  = ) 

Imorron blir det att stå i kiosken på Finnforsbadet och sälja glass, jag hoppas att det inte blir för varmt men det verkar ju som att det ska bli ungefär samma väder som idag. Kommer inte att tjäna så där fruktansvärt mycket pengar, men jag är lite i behov av det just nu så jag ska inte klaga. 

Nu ska jag se en film och sen ska jag gå och lägga mig, God natt!.