Härliga fredag!
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 

God kväll och välkommen helgen! 
Idag har det varit en väldigt härlig dag, vaknade av mig själv så där vid halv 8 snåret imorser (väldigt ovanligt för mig att vakna av mig själv vid den tiden när jag är ledig), åt lite frukost och klev sedan på bussen ner till stan. Körde ett spinning 55 pass med syrran på gymmet, sjukt jobbigt men kändes ändå väldigt härligt efteråt. 
Följde sen med henne och en av hennes kompisar och åt lunch på stan, blev även lite shopping och jag kom hem med ett nytt träningslinne. 
Landade sen hemma i soffan hos älskingen en stund innan vi åkte till Solbacken för att fylla upp kylen och frysen med lite mat. 
 
Sitter nu åter igen i hemma i soffan, har just duschat och ska slappa lite innan sängen kallar på mig. 
Älsklingen sover redan sött i soffan, och det ska han få fortsätta att göra.  
 
Imorgon blir det nog gymmet igen medans älskligen är i väg på kurs för jobbet.
 
Ha en bra helg!
Dags att ta sig i kragen!
Foto: Jag |  Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm  
 

För två veckor sen tog jag äntligen mig i kragen, och gick till Friskis och Svettis och skaffade mig ett gymkort. Vilket verkligen känns på tiden, är som sagt sjukt otränad, har dålig kondition och behöver som sagt börja träna. 

Men träna, det har jag nästan aldrig gjort under hela mitt 21-åriga liv, förutom på gympalektionerna på skolan som jag egentligen avskydde men som jag ändå plågade mig igenom och gjorde mitt bästa. Och efter gymnasiet har det ju inte ens blivit några gympalektioner. 
 
Började ju vara duktig på att röra på mig i somras då jag promenerade flera dagar i veckan, men nu när vinter är på ingång så ska jag som sagt leta mig in på gymmet istället. 
Har redan hunnit med två spinning pass och fler ska det bli. Det känns verkligen tungt så här i början men jag är glad att jag har min syster som peppar mig och drar med mig till gymmet. 
 
Så här i början ska jag nog mest gå på gruppträningar som spinning, core ska även prova på dans fuegon till veckan. Känns bra att börja med gruppträning när man kan noll om själva gymmet, men dit ska jag även börja gå när jag är lite mer redo för det. 
 
Imorgon blir det ett förmiddagspass med spinnig, känner mig redan peppad! 
 
Vi ser det snöar
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Så landade den första  snön här här i Skellefteå idag. 
Inte till min förtjusning direkt, hade gärna sluppit snön och kylan ett tag till. Tur att den första snön hann tinna bort nästan de första den gjorde. Men kände iallafall att det är dags för lite varmare kläder och att sommarjackan nog får åka in i garderoben nu, även tygskorna kändes allt för halkiga. Men har iallafall inte halkat än så länge. 
 
Om jag måste hitta något positivt med vintern så är det väl att det äntligen blir lite ljusare ute och att det blir ännu mysigare att sitta med en massa tända ljus inne. 
 
Ajaja, hej och välkommen hit vintern.