Annorlunda lördag

Det är lördag, kl är 10.35 och jag sitter på skolan. Hur går det ihop?
Jo, för idag är det öppethus på skolan för alla nior som börjar gymnasiet nästa år. Så vi går skola idag och är här för att informera och visa runt i lokalerna.

Fick hoppa in som reserv på första informationen eftersom att en av mina klasskompisar var borta. Men det gick bra. Nu sitter jag här i PC salen och ska jobba med lite grejer sen blir det att äta lite lunch och sen ska jag sitta ute i cetralhallen vid vårat mediabord.

 

Det känns lite konstigt att vara på skolan på en lördag men vi kommer att få vara lediga på måndag istället så helgen blir ju inte så förstörd egentligen.

 

Nej, nu måste jag börja jobba så att dom som kommer hit och tittar får se exempel på vad vi på medieprogrammet gör.

Tjing!

John blund är på ingång
 
Foto: Jag

Nej, nu ska jag ta snart ta och lyfta fingrarna från tangentbordet och gå och lägga mig och sova. Känner verkligen att john blund är påväg att stänga igen mina ögon för natten.

God natt!
Snart är det jul igen...
Fatta, idag är det den 24 november vilket betyder att det är julafton om exakt en månad.
Sitter just nu och lyssnar på julmusik och känner verkligen hur mycket jag längtar till december och allt som har med julen att göra. Kanske inte är riktigt samma känsla som när man var liten men det är helt klart en av dom bästa känslorna på hela året. Om det bara skulle ta och komma lite snö ute blir det bara ännu bättre, men jag hoppas att iallafall att den kommer tills julafton.  Åh, gud vad jag längtar.

Slänger in en liten jullåt så att jag kanske smittar av mig lite med min jullängtan.