Ny design!


 

Äntligen är den nya designen på plats.
Känns skönt att jag har slängt ut vintern här på bloggen och ersatt den med lite sommarljus i form av en ljusare design. Måste erkänna att jag faktiskt är grymt nöjd över den här designen vilket det är sällan jag blir. Är man petig så är man. :P
Men den här designen har jag faktiskt lagt ner lite mer tid på än vad jag normalt sett brukar göra. Har klurat lite på att även försöka göra om arkivet på bloggen eftersom att börjar bli en aning långt med tanke på att jag har haft bloggen i drygt 3 år. Men jag ville inte vänta med att lägga upp designen tills de var klart så det är något som kommer att ändras vid ett senare tillfälle.

Om ni inte ser den nya designen så tryck på F5 så uppdateras sidan.

Ser ni något fel i den nya designen så släng i väg en kommentar så ska jag i såna fall försöka åtgärda felet. 
Back on track

Då var man tillbaka på skolan igen då.

Eller egentligen var vi det redan igår men han inte med bloggen något igår då jag hade annat för mig. Känner verkligen hur less jag börjar bli på skolan och hur otroligt mycket jag längtar till studenten och sommaren. Men jag har faktiskt lyckast skrapa ihop lite energi och motivation under påsklovet så nu ska jag försöka ge järnet fram till sommaren.


Samtidigt så känner jag mig också rätt så vemodig när jag tänker på att det bara är drygt 6 veckor kvar med MP3 gänget innan vi kommer att splittras för gått och antagligen inte ses så mycket mer. Känner på mig redan nu att jag kommer att fälla en och en annan tår på studenten. MP3 är och kommer alltid att vara en av de bästa klasserna jag har gått i.

Men nog om studentpratet nu. Det kommer att komma mer när vi närmar oss den ännu mer. Nu ska jag ta och kila från den här datorn och gå till nästa dator för att ha lektion.

Ha de så bra!

Ps. Den nya designen är på väg, hoppas och tror att jag ska få den klar antingen ikväll eller tills imorgon och då kommer den att komma upp här på bloggen. ds.

Påskhelgen
 
Påsklovet och även påskhelgen börjar lida mot sitt slut.
Men den gångna helgen kan jag iallafall bara summera med ett enda ord och det är: underbar! Bara för att jag fått tillbringa hela tillsammans med den killen jag älskar över allt annat på jorden.<3 

Helgen började med att Susanne och Krister var här och åt middag med oss på fredagkväll, det är alltid trevligt när dom är här. God middag blev det också, grillat med potatisgratäng. 

På lördag eftermiddag kom älsklingen hit med bussen. Utmanade han i luftgevärsskytte men jag tror nog allt att jag förlorade. Senare på kvällen åt vi en god middag och sen slutade kvällen med mys i soffan framför tv:n.
Igår när vi vaknade och hade masat oss upp ur sängen och ätit frukost så for vi ut och cyklade ett varv runt byn och kollade in våran stuga.

På eftermiddagen var det tänkt att jag skulle skjutsa hem han till stan igen och sen skulle jag hem och äta middag med släkten, men så blev det inte. Istället bestämde vi oss för att käka middag i stan och sen for vi och bowlade med Adam och Ronja. Då blev jag ännu en gång utklassad, men det spelar ingen roll. Har man inte tur i spel så har man ju tur  i kärlek som min farmor alltid brukade säga. Och det stämmer verkligen, jag har haft en fruktansvärd tur i kärlek. :)
Efter att vi skjutsat hem  Ronja till sig och älsklingen till sig så drog jag och Adam hem till Skråmträsk igen. Väl hemma kröp jag ner i soffan och såg på Jägarna innan det blev sängen för min del. 

Som sagt, det här har varit den underbaraste helgen på länge och det är tack var en väldigt speciell person. :) <3