E.M.D

Så här på kvällskvisten tänkte jag bara lägga in en liten musikvideo.
Tycker att den här låten är grymt bra. 
 
 

friluftsdag..

Ändå king dag det har varit idag. Trodde aldrig att en friluftsdag med badminton och längdskidor i Burträsk kunde bli så här kul, men badmintonen var nog ändå roligast. Synd bara att jag och Kevin inte vann turneringen men vi var ändå pro.Vi har iallafall bevisat att badminton är en farlig sport.Man kan t.ex råka snubbla och slå huvudet i nätstolpen när man slänger sig efter en boll, eller så kan kan råka slå sin medspelare på handen när man tänker slå iväg samma boll. Efter en rolig lunchrast med Mimmi,Sofia,Linus och Kevin i musikrummet drog jag ut på min lilla skidrunda medans de andra traskade ner på Burträsket för att pimpla. Och trots min något onda bula så blev även skidorna kul.
Ja, så det här har varit en jätterolig dag, och det är nog tackvare det trevliga sällskapet. 9c´s killar så skojiga och de äger på musik. 

Ha

Jaha, så sitter jag ännu en gång här på min blogg, och försöker komma på något vettigt att skriva.
Men just nu kan jag inte komma på något.
Idag på skolan hade vi iallafall fysik-prov och jag tror att det gick hyfsat bra för mig.Det kändes som att det gick ganska så bra iallafall, så jag hoppas att jag får Mvg.
Imorgon är det friluftsdag som gäller, men jag är inte precis taggad. Ska vara kvar i Burtäsk och spela racketsport och åka längdskidor, medans de flesta i klassen drar till backen i Bygdsiljum. Men jag hoppas att det blir en kul dag iallafall, trots min förkylning som tvingar mig att ta det lungt. 
Kanske också ska berätta att jag nu har gjort mitt gymnasieval. Det blev Medieprogramet som förstahandsval och Handelsprogramet  som andrahandsval. Så nu får man bara vänta och se vad man kommer in på. EMD- All for love