Försmak av sommaren
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200  

Sol, värme och en riktig sommarkänsla har det varit i helgen. Helt underbart i mina ögon. 
Igår drog jag på gymmet och plågade kroppen och musklerna på lite styrketräning. Försöker hålla igång träningen av om det inte finns så mycket tid över på veckorna pga av utbildningen. Men det var skönt med en timme på gymmet. 
 
Älsklingen plockade fram utemöblerna på altanen så vi satt ute i solen och njöt igår på kvällen tills solen började försvinna och då även värmen. 
 
Idag har det inte hänt allt för mycket, en sväng upp på Solbacken för lite inhandling av mat. Har också hunnit plantera ut lite fina penseér jag fick av mamma som får pryda platsen utanför ytterdörren. 
 
Nu blir det snart middag och sen en lugn kväll i soffan och en tidig kväll för att ladda batterierna inför en ny skolvecka. 
 
Ha de!
Skellefteå gör rätt för namnet Guldstaden!
 
Ikväll är jag otroligt stolt över att vara Skellefteåbo och komma från den så kallade guldstaden. 
Och ikväll gör verkligen staden rätt för sitt namn, vårt kära Skellefteå Aik har gjort det igen, SM-guld för andra året på raken. Vilken säsong det har varit, serieledare under hela serieomgången,seriesegrare och tillslut vinnare i finalen.  
 
Jag har slut på ord på för hur stolt jag är så jag vill bara säga: 
 
Stort grattis till SM-guldet igen SKELLEFTEÅ AIK!!
 
Upptäcktsfärd i vårsolen
 Foto: Jag | Mobilbild 
 
Vår lilla kissemisse Rut har snart hos oss i 3 månader och varit innekatt hela sitt liv. Villket vi också haft henne som men tänkt kunna ha henne ute i sele iallafall på sommaren. För ett tag sen när snön just börjat tina provade vi plocka ut henne på gården i selet. Det uppskattades inte riktigt och hon ville snabbt in igen. Idag då termomtern ändå stod på nästan 12 grader så testade vi igen. Och oj vilken fart det blev på henne den här gången.
Idag verkade det som att allt var spännande och roligt, speciellt alla flugor, bin och småkryp man kan jaga. Kommer nog gå bra att ha henne ute på altanen när sommaren kommer på riktigt. 
 
Ibland skulle man ju nästan vilja vara katt ibland, så lite problem man skulle ha då. Leka, sova, äta och bli ompysslad hela dagarna. Det hade inte varit fy skam ibland.