Pink flower
Foto och redigering: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm  
 

Glad midsommar på er så här lite i efterskott. 
Hoppas att ni läsare har haft en trevlig midsommarhelg, fakum är ju att det faktiskt inte är riktigt slut ännu. 
Själv blev det väl en helt okej midsommarafton igår. Eftersom att vi tyvär inte hittade någon att fira den tillsammans med så stannade jag och älsklingen hemmavid istället. Grillmiddag och lite myskväll framför tv:n var väl inte en helt fel midsommarafton.   
 
Idag bestämde vädergudarna att vi visst behövde ännu mera regn här i Skellefteå då vi vaknade till ett spöregn i morse. Men ändå väldigt mysigt, då kunde vi ju ligga kvar i sängen och bara höra regnet genom den öppna balkongdörren.  
 
 Nu ska jag inte sitta här allt för länge till, ska göra min andra hälft sällskap i soffan och titta på Indiana Jones. 
 
Hej hopp!
I'm back


Foto och Redigering: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm |" Skellefteälven" 
 
Det har verkligen stått still både här på bloggen och fotomässigt för mig dom senaste veckorna. Fotomässigt är det för att jag helt enkelt inte haft någon inspiration till att fota.  
I går var jag och älsklingen dock hem till mina föräldrar. Då passade jag på att faktiskt plocka fram kameran och ta några bilder i mammas trädgård. 
Kameran fick dessutom följa med tillbaka till stan då jag insåg hur mycket jag saknat att fota den senaste månaden då kameran bara legat hemma i kameraväskan hos mamma och pappa.  
 
I eftermiddag när regnet gjorde lite uppehåll och solen faktiskt tittade fram lite grann så tog jag mig en cykeltur efter älven in mot stan. Stannade av efter vägen och promenerade ner till älven och tog bilderna ovanför.
 
Nu hoppas jag på att vara tillbaka lite mer på bloggen då inspirationen är på väg uppåt igen. Ska försöka hinna med fotograferandet lite mer nu då kameran finns lite mer tillgängligt. 
 
På återseende!