Vintern rasat ut....
Gud så otroligt skönt, det är valborgs och 18 grader varmt ute. Ikväll ska vi "hälsa" våren välkommen fast jag skulle nog hellre säga att det blir sommaren som vi hälsar välkommen eftersom att det är så otroligt varmt idag. Fast det känns lite konstigt att gå omkring med bara uppvikta byxor och t-shirt ute när det fortfarande är snö kvar på marken.
Vad ska förresten alla hitta på ikväll?
Själv ska jag till några släktingars stuga och äta middag, sen blir det väl kanske lite majbrasetändning och så. 
Dock så tror jag inte att det blir några raketer i år eftersom att min käre far inte har inhandlat några men det blir säkert en trevlig kväll även utan raketer. 
Min syster har nu varit i Italien i 3 dagar och det är ganska så skönt att hon inte är hemma men ja, jag saknar henne ändå.

Nu ska jag ta och gå ut och sätta mig och sola i de vakra vädret. Ta det lungt med majbraserna och raketerna ikväll så hörs vi i morgon.
Ännu en gång....
... har min svenska-lärare Hanna bevisat hur dålig hon är på att bedöma olika arbeten. 
Nu menar jag inte att hon är en dålig lärare eller så men på något sätt så är hon så otroligt petnoga när hon ska sätta betyg på saker. Ibland kan man få känslan att hon bedömer på typ gymnasie-nivå eftersom att hon är så otroligt sträng med olika saker.
Idag fick vi iallafall tillbaka ett svenska-arbete som vi hade gjort om olika författare och som vanligt så var det någon som blev väldigt arg eller irriterad på Hannas bedömning. Själv så ska jag väl kanske inte klaga så mycket på henne eftersom att jag faktiskt fick VG på mitt arbete men jag tycker fortfarande att hon nog skulle behöva skärpa sig när det gäller bedömningarna och betygen.  
Men nu är det iallafall bara 1 månad och 15 dagar kvar tills vi slipper Hanna Lindvall förgått.
 När man då blir irriterade på Hanna så kommer man alltid att tänka på Mikke och då funderar man ofta, undra hur han hade betygsat det här arbetet om vi fortfarande hade haft han som lärare? Jag tror nog att en del skulle ha fått lite högre betyg men det skulle nog inte skilja så mycket. Men Mikke var en bra lärare och det känns att man fortfarande saknar honom.

Det här blev ett lite gnälligt inlägg men jag kände att jag behövde "avreagera" mig på något sätt så då fick det bli här på bloggen.
Torsdag
NP i matte, det är vad vi har plågats med idag. Och ja, jag menar verkligen att det var en plåga för vissa uppgifter var så svåra att man nästan inte kunde lösa dom. Men  jag tror ändå att det gick ganska så bra för mig och även om det gick dåligt på det här provet så tror jag att det är minst 2 prov till så då kan man kanske kamma hem lite fler poäng på dom. Har också otroligt ont i kroppen efter step up:en som vi hade på idrotten idag. Våran idrottslärare körde verkligen slut på oss idag så imorgon kan jag nog räkna med att jag kommer att ha träningsverk vilket inte är så skönt. Förövrigt så har det nog inte hänt så mycket.. Ska försöka vara lite mer aktiv med att updatera här på bloggen men just nu så har jag som inte så mycket att skriva om. Men jag ska försöka skärpa mig.