Vårtecken

 

Jag skulle äntligen vilja påstå att våren har kommit till Skellefteå. 
Nu finns nämligen dom här små sötnosarna lite överallt i dikerna. 

Onsdag
Mpr igen......
Vi håller på med våra tidningar som vi ska göra, men just nu så har vi inte så mycket att göra eftersom att vi ska skriva klart våra artiklar hemma tills på måndag. Vi har varit omkring på skolan och intervjuat lite folk om deras drömresmål och om dom ska någon stanns i sommar.
Idag är det kortdag som vanligt så det blir att dra hem 13.05 bussen. Sen är vi också "lediga" imorgon. Eller inte hellediga, vi har fått en massa uppgifter som vi ska göra istället för att komma på lektionerna imorgon.
Men dom ska jag försöka göra klart i eftermiddag så kan jag sova länge imorgon. Förövrigt så har jag inte så många valborgsplaner inför imorgon, men vi får väl se vad jag hittar på. Kanske blir det att köra runt byn och kolla in lite majbrasor.
Men nu slutar vi snart så jag måste gå.
Måndag

Godmorgon bloggen!
Måndag morgon igen.... och jag sitter på skolan och väntar på att vi ska börja första lektionen.
Det har inte blivit så mycket updatering här på bloggen i helgen men det har varit så sjukt bra väder så jag har bara inte velat sitta inne framför datorn.
Istället har jag varit ute och njutigt av solen och även tagit lite fina bilder på vårtecken. dom bilderna kanske kommer upp lite senare idag när jag kommer hem från skolan.
Nu börjar snart lektionen så jag måste hasta iväg till den.


Vad gör ni idag?