Söndagspyssel
 

Jaha, så vad gör Malin den sista söndagen i Januari?
I skrivande stund sitter jag och dricker vitamindryck och pluggar kamerateknik. Har prov på tisdag men jag känner att jag inte behöver plugga så mycket eftersom att jag i princip redan kan allt ganska så bra. Men det skadar ju inte att läsa på lite iallafall.

Annars så är det en ganska så lung dag idag. Ska fixa klart lite läxor och sen ska jag kanske sätta mig ner och kolla igenom min bildmappar på datorn. Har nämligen tänkt beställa hem lite bilder och kanske göra ett fotoablum av dom. Kan ju vara lite kul att ha sina finaste bilder som riktiga fotografier också och inte bara på datorn.

Tjingeling!
En snöig onsdag

Förtillfället brakar just en elak snöstorm på för fullt ute.
Jag ska inte sitta och klaga nu, har bestämt att det här ska bli ett positivt inlägg eftersom att jag ändå är på så himmla bra humör idag. Men visst, snön och blåsten har varit ett litet problem idag speciellt när man skulle gå till bussen i eftermiddag och det i princip inte fanns några gång-och cykelbanor. Eller okej, dom fanns mer under ett tjockt lager av snö. 

Annars har det varit en relativt lugn dag idag, bara två lektioner och resten av dagen har vi suttit på "föreläsning" om droger/alkohol i aulan. Fick bland annat se väldigt av skräckande film om hur det kan gå om sätter sig bakom ratten på en bil när man har druckit. Är nog värsta filmen jag någonsin har sett men det fick ju en att reagera och börja tänka lite iallafall. 

Ikväll har jag inga stora planer, ska se mitt favorit program "Andra Avenyn" på TVn och sen blir det nog inte så mycket mera gjort. 

Ha de bra, och blås inte bort i snöstormen!  

God morgon!
Måndagmorgon och en inte helt pigg Malin sitter i MAC-salen på skolan och väntar på att första lektionen ska börja.
Varför ska måndagmornar alltid vara så jobbiga att stiga upp på? Sängen är alltid extra mysig och skön och man vill helst bara ligga kvar och sova istället för att kravla sig upp 06.40. Imorse kunde de faktiskt ha gått så långt att jag försovit mig eftersom att jag somnade om trots min väckarklockssignal som skulle kunna väcka dom döda.
Men jag han med bussen iallafall och nu sitter jag här på skolan och väntar på  engelskan som börjar 09.10. Sen ska jag bara klara mig igenom resten av den här dagen men förhoppningsvis så piggnar jag till efter någon lektion.

Inser att bildlösa inlägg inte är så kul, men har inte någon bild att bjuda på förtillfället så det får bli bara så här.
Nu ska jag ta och gå och så att jag hinner i tid till lektionen.

Ha en bra dag!