Höstmys- och pyssel
Foto: Jag | Mobilbilder 

Minusgrader några nätter på raken i veckan tog kol på mina sista sommarblommor. Så idag har höststädning av balkongen stått på schemat. Plockat undan blommor och krukor och annat som ska ner i förrådet för vintern.  

Köpte mig två nya lyktor på ÖoB igår som ska få pryda vardagsrummet alla mysiga höst och vinterkvällar. 

Nu blir det myskväll med älsklingen.
Vi går mot kallare tider
Foto: Jag | Mobilbild 
 
Efter en underbar sommar med helt makalöst väder och en hitills väldigt fin höst så börjar det mer och mer kännas som att vi går mot kallare tider. Jobbat morgon på jobbet hela veckan. En morgon var det knappt 1 grad varmt ute det var dimma så man knappt såg något framför bussen. Men när jag stod och hade rast på en ändhållplats så hade jag den här makalösa vyn utanför bussen. Tyvärr gör sig inte mobilbilden rättvis. Men med solen som lyste genom dimman var det ändå en väldigt vacker morgon.  
 
Nu är det söndagkväll och det är dags för att ladda om för ännu en morgonvecka på jobbet. Tacomiddag med älsklingen och sen blir det sofffan resten av kvällen innan sängen kallar. 
 
Ha de så bra!
 
 
En bild. Tre redigeringar
Foto & Redigering: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm  

Var till frissan häromdagen och klippte mig. Klippte mest bort det som var nött i topparna då jag gillar att jag lyckats spara ut håret så långt igen. Passade på att plocka fram kameran och ta lite självporträtt när jag kom hem då håret alltid är så platt och fint när man just klippt sig. Lyckas aldrig få håret så rakt och fint som min frisör får det. Vad har dom för magiskt knep på mitt hår liksom!?
 
Hittade en favoritbild bland självporträtten som fick sig tre olika redigeringar. Frågan är vilken blev bättre/sämre? Gillar på nått sätt alla tre men det är klart, svartvitt blir ju alltid snyggt. 
 
Vad tycker ni?