Lördag

 Jag antar att ni kanske tycker att det är på tiden att jag skriver något här på bloggen,eftersom jag har varit lite dålig på att updatera här på bloggen i veckan.
Idag är då iallafall lördag, faktiskt den sista lördagen i september om jag tänker efter lite. 
Idag är det loppis i gympan på skolan så min familj är där och försöker sälja lite gammalt "skräp" som vi inte vill ha kvar. Dock så har det väl hittills inte gått så bra, iallfall inte under dom två timmar på förmiddagen då jag satt där. Nu är jag hemma och har lite lunch-rast men jag ska snart bege mig dit igen och se hur det går. 

Igår kväll var jag i stan och tittade på när Oscar hade bugguppvisning på Nordanå. Han har nämligen tjatat på mig att jag ska komma och titta på när han dansar så igår passade jag på att göra de. Det var otroligt roligt, och jag kan ju säga att han nog är den duktigaste personen på att dansa som jag känner.
Tyvärr så glömde jag kameran hemma så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder från igår kväll.

Nu ska jag gå och se hur det går med försäljningen.
Vad gör ni den här sista lördagen i september?

Dagens bild - höst
Det var visst ett tag sen jag la upp någon ny dagens bild upptäckte jag just, så nu tänkte jag att ni ska få tre stycken på samma gång.
Dom här bilderna är dessutom tagna med våran nya kamera.
Visst tar den ganska så bra kort?

 


 


 

Vilken bild tycker ni är finast?
Yaay..

Om ni har följt min blogg en tid så har ni säkert lagt märke till att jag är grymt fotointresserad.
Det ända problemet är att jag inte har haft så jättebra kamera. Har länge velat köpa en systemkamera, men dom är så otroligt dyra så jag har inte råd att köpa någon.
Men nu har turen iallafall kommit till mig. När pappa var på ICA Maxi iförrgår så sprag han på en kamera som är nästan  i klass med en systemkamera. Och den var inte heller så himla dyr..... så han köpte den till mig, på ett vilkor att han också får andvända den.
Så nu har jag en ny kamera, vilket är ganska så kul.  Och så här ser undret ut: 

 

Har inte riktigt hunnit lära mig den än så än så länge har det inte blivit några bra kort med den. Men jag lovar att jag ska lägga upp lite bilder sen någon dag.   

Vad tycks?