120725

Foto och Redigering: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 

Solen skiner från en nästan klarblå himmel just nu. 

Känns nästan lite dumt att jag sitter in vid datorn nu när det är så fint väder. Men fakum är att regnet faktisk öst ner tidigare idag. Men nu är det kanske dags att gå ut och få lite frisk luft. 
 
Är ledig från jobbet idag vilket är väldigt skönt. Var dock tänkt att jag skulle vara hos älsklingen idag men han blev sjuk. Och bacillrädd som jag är så stannade jag hemma. 
 
Vad har jag uträttat hitills idag då? Inte speciellt mycket, redigerat lite bilder som jag makalöst har hunnit fota den senaste veckan. Kameran har sanneligen inte varit fram mycket den senaste tiden. Testade också att skriva ut några A4:a bilder som jag tänkte pryda min vägg här i mitt rum med. Ska bara montera dom i några ramar. Sen kanske resultatet kommer upp här på bloggen. 
 
Nej, nu ska jag ut och njuta lite av solen.  
 
Ha de så bra!
 
Daisy

Foto och Redigering: Jag  | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 

Samma bild men tre olika redigeringar. 
Vilken tycker du blev bäst?
Jobb Jobb Jobb

Bild från google.se 
 

Jobb, Jobb och åter jobb. 

Har varit en sväng och jobbat idag och jobbar resten av helgen och hela nästa vecka också. Blir bra med pengar iallafall. Har man missar ju inte direkt någon sommarvärme. Idag har regnet vräkt ner här i Skellefteå. Men jag hoppas ändå att sommaren ska komma igång på riktigt någon gång. Fortsätter det så här så hinner man ju inte bli brun innan sommaren är slut. 
 
Just nu sitter jag framför datorn hemma i älsklingens lägenhet i stan och väntar på att han ska komma hem från sin darttävling som han har varit på i eftermiddag. Men snart är han på ingång och då hoppas jag på lite myskväll innan jag måste lägga mig för att orka upp på jobbet imorgon biti igen. 
 
Ha det så bra, tills vi hörs igen!