Det finns nog nästan inget sötare.....
..... än nästan ny födda kattungar, dom är bara för underbara! 
Man känner sig som så lycklig när man sitter med en liten katteunge som är så liten så att den ryms i en hand i famnen.
När dom sen så små att dom nästan inte har hunnit lära sig att gå är dom ännu sötare, för då stapplar dom omkring på golvet på vingliga ben och tappar balansen lite då och då.
Varför pratar jag då på om en massa gulliga kattungar nu? Jo, de är för att jag just har varit till några vi känner och tittat på deras tre veckor gammla kattunge Torres, han var supergullig.

Jag passade på att ta lite bilder på den lilla sötnosen, hade tyvärr bara mobilen med mig så det är inte så jättebra kvalité på bilderna.

       
        Lilla Torres!
Soool :)
Ja, äntligen har det fina sommarvädret letat sig hit upp till Norrland. Tycker verkligen att det är på tiden att det blir lite sol och värme istället för det regniga och sura vädret  som har varit dom senaste veckorna.
Slutet på nästa verkar dessutom som att det ska bli kanonvarmt här uppe, typ 30 +.   

Den här helgen har iallafall varit ganska så bra. 
På fredag eftermiddag drog jag till stan för att kolla in stadsfesten lite och för att kolla synen inför körkorts-tillståndet hos optikern. Dom upptäckte då att jag tydligen har lite brytningsfel på mina ögon, men det var ingen fara än så länge så jag behöver inte skaffa glasögon. 
Igår kväll var vi i bonstan och åt året första surströmming, det var supergott. 
Annars så har jag bara varit ute och solat och slappat i det härliga vädret i helgen ( om vi bortser från när mina föräldrar har tvingat mig att hjälpa till med lite trädgårdssysslor). 

Nu ska jag gå och se EM-finalen i fotboll mellan Tyskland och Spanien men innan jag går så ska jag bara lägga in en liten låt som jag tycker ger ganska så mycket sommarkänsla...... 

Känn ingen sorg för mig Göteborg- Håkan Hellström

 
Fixat och donat!

Eftersom att sommarens fina väder lyser med sin frånvaro så blev det ännu en inne dag idag.
Så idag har jag passat på att ändra designen här på bloggen eftersom att jag var otroligt less på den förra.
Jag hoppas att ni kommer att tycka lika mycket om den här designen som jag, för jag tycker att det blev otroligt snyggt för att vara en av mina designer.