Fredag
Sitter just nu i datasalen på skolan och har redan slutat för dagen.
Väldigt värd skoldag kan man ju säga. Hade 1 ½ timmes naturkunskap på morgonen och sen var det egentligen tänkt att jag skulle haft lunch från 10.00 till 12.05 och efter det en timmes samhällskunskap. Men våran samhälls-lärare lät oss slippa lektionen och göra lite grejer hemma istället så nu sitter jag alltså här kl är bara 11 och jag har redan slutat.
Ändå ganska så skönt.. nu är det äntligen helg.

Men den här dagen är inte bara postiv. Nej egentligen är det här en ganska så tråkig och ledsam dag. Min syster sitter i skrivande stund just nu på planet till Paris. Så imorse blev det att säga Hej då, fick världens längst kram och jag trodde aldrig att hon skulle släppa mig. Kom även lite tårar vilket jag inte trodde det skulle göra. Men även fast hon nog är den mest irriterande personen som finns så älskar jag henne. Och det kommer bli så tomt och tråkigt när hon inte är hemma. Lena, om du läser det här, vilket jag hoppas att du gör så vill jag bara säga att jag kommer att sakna dig väldigt mycket. Men jag hoppas att du kommer att få det bra. 

Nepp, nu ska ta och gå in till stan och försöka fördriva tiden tills min buss hem går kl 13.05. 

Ha de!  
Syrrans blogg
 
(klicka på bilden för att komma till bloggen.)

Igår hjälpte jag min storasyster att starta och designa en ny blogg.
Hon "flyttar" nämligen till Paris på fredag för att jobba som Au-pair hos en familj. Och eftersom att hon kommer att vara borta i nästan ett år så startade hon en blogg så att vi här hemma kan få veta vad hon pysslar på med på dagarna.

Känns också lite konstigt och tråkigt att hon ska vara borta så länge. Har försökt övertyga mig själv att det kommer att bli skönt utan henne ett tag, att inte behöva bråka med henne varenda dag och slippa ha henne snokandes överallt. Men när jag nu tänker efter så kommer jag nog att sakna henne. Jag är ju så van att  träffa henne precis varenda dag och nu kommer jag inte att träffa henne på 10 månader (förutom till jul då hon kommer hem 2 veckor). Det kommer nog helt enkelt bli tomt här i huset.  
Men vi ska hålla kontakten med henn så mycket vi kan, även fast hon är i ett annat land på tok för långt bort från oss.
Tisdag
Usch.... dålig uppdatering igen! Inte bra.
Men nu är jag förtillfället tillbaka och tänkte hitta på något att skriva om.
Skolan rullar på och läxorna har börjat att hoppa sig och jag är rädd för att det här kommer bli ett väldigt jobbigt år. Inte bara för att vi har på tok för långa dagar utan för att dom flesta kurser också blir svårare år. Men det blir nog bra ändå. Förra året var ju faktiskt lite för slött.

Idag på morgonen var vi iallafall på Nordanå ocg tittade på någon bild utställning, men fick vi lite uppgifter som man skulle lösa. Sen blev det tillbaka på skolan för att ha multimedia, svenska och matte. Sen slutade jag 15.50 som alla andra dagar på veckan. Något drygt att inte få komma hem tidigt någon dag förutom på fredagar.

Så nu vet ni att jag lever och att jag inte har lagt bloggningen på hyllan. (Vilket jag nog aldrig skulle göra.) Men ibland blir den lite lidande pga tidsbrist.
Duschen nästa!

Höres!