Det här med rubriker är inte så lätt....

Torsdagkväll.
Sitter framför datorn (som vanligt),lyssnar på musik och försöker som ni ser att skriva ett inlägg här på bloggen.
Halva höstlovet har nu gått och det känns som att jag inte har fått något vettigt gjort i veckan. Men i morgon ska jag verkligen försöka göra något nyttigt, måste tillexempel börja plugga till engelskaprovet och börja skriva på svenskan.
Det är igentligen helt otroligt hur fort tiden går, det är redan slutet på oktober och bara ca 7 veckor kvar till jul. Tänk, bara sju veckor kvar... snart måste man ju börja klura ut vad man ska hitta på att köpa i julklapp till alla man känner.
Men det bästa med jul måste ju ända vara all den goda julmaten, jag längtar redan efter den.

Ikväll blir det iallfall en helkväll framför tv:en, eller först blir det gossip girl på datan och sen blir det andra avenyn och höök på tv:en. Kan ju inte bli en bättre tv kväll än så.....

Vad gör ni en kväll som denna?

Klappat och klart

Ja, så har jag ännu en gång lyckats knåpa ihop en ny design till min finfina blogg. 
Känner faktiskt att jag börjar vara ganska så bra på det här med koder och sånt. Nog för att alltid är något som ska j*vlas men det är smällar man får ta. 
Är iallafall ganska så nöjd själv, men frågan är ju självklart vad ni,mina kära blogg läsare tycker.
Blev det bra eller är det något ni tycker att jag ska ändra på? 


Torsdag

Ja, då har man gjort bort sista riktiga skoldagen före lovet. Nog för att vi går skola imorgon också, men då har vi bara svenska och sen ska vi till torget på manifestation för männskliga rättigheter. Med andra ord så kommer det nog bli en ganska så chill dag. 
Idag har vi iallafall haft matteprov, som det förövrigt kändes som att det gick ganska så bra på.. men tror ändå att lyckades krypa in några fel när jag räknade.
Idag har vi också haft redovisning av våra filmer som vi har gjort på medieproduktionen. Det var jättekul att få se vad dom andra hade gjort för filmer och dom var faktiskt riktigt bra allihopa. 
Nu ska jag gå och duscha så att jag hinner innan andra avenyn börjar. Man kan nämligen inte missa en ända minut av det. 
Har förresten funderat på att göra om designen här på bloggen. Någon som har något förslag hur jag skulle kunna förnya den? 

Näe, nu måste jag sätta fart.. vi hörs!