Lat-dag
Idag har jag haft en så kallad lat-dag, jag har alltså inte gjort någonting. Har bara suttit och slöat framför datorn och tv:en. Ni kanske tror att jag ännu en dag inte kunde komma på något bättre att göra, men det hade jag nog kunnat göra om jag bara inte varit så trött. Jag har liksom inte haft lust att göra något idag. MEN, idag har jag iallafall tagit mig i kragen och ansökt om ett sommarjobb hos komunen. Så nu får vi se om jag får något jobb eller om jag blir utan. Fast helt utan sommarjobb blir jag nog inte eftersom att jag är ganska så säker på att jag får jobb på Nordtek i Kåge. Men två jobb skulle ju inte sitta helt fel.
Nu ska jag gå och se om inte min familj och jag ska se någon film tillsammans. ♥ 

Hej då och God natt!
Sjukt roligt!

Finns det någon roligare person än Björn Gusvsson?? Kanske, men han är nog iallafall en av Sveriges roligste personer. Jag skulle gärna vilja se honom live och jag kanske får chansen eftersom att han kommer till Umeå den 4 oktober. 

Här är några roliga filmer med Björn:          


 
                                                                   
                   
        
Fredag
God morgon eller god förmiddag som kanske ska säga, klockan är ju faktiskt snart  11 men jag bara varit uppe i drygt 1 ½ timme. Idag skinner solen ute och jag fundera om jag ska dra på mig joggingskorna och gå ut och gå en sväng. Jag har varit lite lat dom senaste dagarna, har inte orkat gå ut och gå för att det har blåst så jäkla mycket. Men idag ska jag nog passa på när det är fint väder.
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men vi får väll se vad jag hittar på. 

Ha en bra dag, bloggar kanske mer i kväll. 
Hej då!