På upptäcktsfärd
Igår planerande jag och pappa oss för att ge oss ut på lite fågelskådning i hopp om att få se och kunna fota lite svanar. Efter att varit och smygit vi två olika små sjöar runt om byn utan att få syn på en enda svan gav vi upp. 
Ända fåglar som ville visa sig var en mängd med skrattmåsar. 
 
På väg hem fortsatte iallfall vårat lilla äventyr med en promenad i skogen då pappa ville kolla efter en gigantisk sten som han hört talas om skulle finnas en bit utanför byn. 
 
 
Och vi hittade den efter en stunds promenad. Mitt där ute i skogen, en stor massiv sten. Hur och när den hamnat där skulle ju vara lite kul att veta. Men troligen är det ett så kallat flyttblock som hamnat där under den senste istiden.
 
 
Väldigt mäktig sten iallafall. Se så liten jag ser ut där jag står bredvid den!!  
Tur att stenen såg ut att sitta fast rätt bra, skulle bli rätt stor katastrof om den kom i rullning. Men men, den står nog kvar där flera hundra år till.  
 
Efter stenen fortsatte vi hem igen. Dagen blev inte som vi trodde, men det är alltid kul att umgås och fara på äventyr med pappa. Precis, som när jag var liten och pappa hittade på roliga utflykter. Kommer alltid uppskatta att umgås och få lite tid själv med pappa.
Våren är på vägFoto och Redigering: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
Vintern har äntligen börjat släppa taget om Skellefteå vilket märks ganska så tydligt. 
Många små fåglar har börjat leta sig hit bland annat dom fina stararna som jag såg sittandes i en björk på vår gård idag. 
 
Fortsätt så här vädret så att det kan bli sommar snart.
Guldet är hemma i Skellefteå igen!

 
Jag är absolut inget jättestort hockeyfan men när det går bra för ens hemmalag så kan man inte låta bli att tycka det är lite kul att kolla. 
 
Igår i Coop Norrbotten Arena avgjordes den fjärde SM-final matchen mellan Skellefteå och Luleå. 
Jag och resten av familjen satt klistrade vid tv:n och såg vårat kära hemmalag vinna matchen med 4 - 0 och där med också vinna SM-guldet! 
 
Som sagt, jag är inget stort hockeyfan, men igår måste jag ändå säga att jag ändå kände mig rätt så glad och stolt att Skellefteå efter att kämpat i 35 långa år, äntligen kammade hem guldet till staden igen. 
 
Vilka hjältar dom är alla grabbarna i laget! 
 
Idag känner jag mig extra stolt över att vara just Skelleftebo. 
 
Stort grattis Skellefteå Aik. Ni förtjänar verkligen det här guldet!