Kedjecollage
 
Har suttit och pysslat och redigerat lite i photoshop ikväll. Bilden i collaget är tagen för några veckor sen. Och direkt jag såg den i kameran så förstog jag att den här bilden skulle bli bra. Sen att man får lite galna ideér och lägger ihop två likadan bilder och gör en helt ny bild är en annan femma. Men jag tycker det blev lite små roligt. :)

Vad tycker ni?
Bloggtorka
Bloggen står en anning still förtillfället, det är jag väl medveten om. Men det är mycket annat just nu så bloggen kommer helt enkelt i andra hand. Jag tycker ändå att det är kul att jag har några tappra besökare som är in här någon gång varje dag för att kolla om det har kommit något nytt. Det skulle bara vara lite kul med lite fler kommentarer och feedback av er. :)

Det kommer att komma upp lite nya bilder här på bloggen inom en snar framtid,kanske redan ikväll. Men iallafall någon gång under veckan.

Jag hoppas att ni har lite överseende med att jag har ett liv och en skola att sköta utanför bloggen.

På återseende!

Kram Malin
Förkylningsbomb
Kan med ge att det varit rätt så tyst här på bloggen i en vecka snart. Men anledningen ska ni nu få veta.
Jag har nämligen varit sängliggandes i en rätt så häftig förkylning. Det började egentligen på fredagkväll då jag fick ont i huvudet men det var ju inget som inte en alvedon kunde fixa. 
På lördagmorgon vaknade jag med feber och en huvudverk som gjorde att jag typ grät av smärta, så hela lördagen låg jag på soffan och sov/ tittade på tv. Söndag var febern så gott som borta men kände mig ändå lite förkyld. Bestämde mig iallafall för att jag skulle orka till skolan på måndagen.

Men när jag vaknade på måndagmorgon var jag inte alls pigg. Hade jätteont i ögonen och hostade och snörvlade så det blev helt enkelt så att jag fick stanna hemma från skolan. Samma sak på tisdagmorgon, då satte hostan stopp för mig att kunna fara  till skolan.
Igår var jag någorlunda pigg så jag gick till skolan och klarade av hela skoldagen även fast hostan störde mig rätt så mycket. Det komiska jag insåg när jag kom på skolan igår var att nästan hälften av klassen låg hemma och var sjuka - förkylda!
Idag var jag också på skolan och då var vi ännu färre. Så MP3 har verkligen varit drabbade av förkylningen i veckan. Av 28 st så tror jag vi var ca 15 st idag.

Nu är jag iallafall på bättringsvägen och jag hoppas på att förra helgens planer blir av i helgen istället. Nu ska ingen sjukdom stoppa mig. 

Måste också berätta en liten rolig sak som hände när jag väntade på bussen hem i eftermiddag. 

Stod i busskuren i skydd från kylan då det kommer en äldre man och också ställer sig där. Jag får en hostattack och står och hostar en stund var på mannen vänder sig till mig när jag hostat klart. 

Mannen: Usch, det där låter inge bra. 
Jag: Näe, jag vet jag är rätt så förkyld 
Mannen: Hur länge har du gått runt och hostat så där? 
Jag: Några dagar kanske, det börjar vara rätt jobbigt. 
Mannen: *Hostar till* Ja, jag har då gått runt och hostat i en månad snart, det är inget att leka med den här förkylningen den sätter sig på luftrören. 

Sen kliver han på lokalbussen som kommer och jag står kvar och skrattar lite för mig själv över den underliga gubben... 

Nu väntar sängen. God natt på er!