Sol sol sol
Yes, nu har äntligen solen och sommarvärmen kommit tillbaka.
Så otroligt skönt att man kan få hinna ha lite sommarvärme igen innan skolan börjar om igen. Har inte räknat men jag tror faktiskt det inte är mer än 2 veckor kvar innan skolan och allvaret börjar om igen. Fattar inte vars den här sommaren har tagit vägen. Men men, jag får väl ta och njuta av den lilla tid som är kvar.
Tänkte också säga till er som väntar på några fina fjällbilder så kommer dom, men jag har inte hunnit redigera än eftersom jag försöker njuta av vädret. Men jag lovar jag ska försöka ta mig i kragen ikväll eller imorgon och sätta mig och redigera.

Näe, nu ska jag ta och kasta mig ut i solen och bli lite brunare.
Men nu vet ni att jag lever iallafall.

Över och ut!
Malin is back
Hej alla bloggläsare!
Nu är jag tillbaka till civilisationen efter en härlig helg uppe i Hemavan/Rönäs.
På fredag kväll efter att jag slutat från min sista arbetsdag på Medborgarskolan och sagt hej då till alla mina jobbarkompisar,(som jag förövrig faktiskt kommer att sakna men jag hoppas att vi stötter på varandra igen) så packade vi in oss i bilen och körde upp till Hemavan. Klockan 23.00 kom vi äntligen fram efter 5 timmars bilresa som var väldigt långtråkig,(Tack Vickan,för att du höll mig sällskap med dina sms. Älskar dig <3) och då blev det lite kvällsfika innan vi gick och la oss öfr att sova.

På lördag när vi vaknade så öste regnet ner så medan vi väntade på att det skulle sluta regna så satt vi inne i stugan och såg på Evil Mind som är filmen som jag har gjort på mitt sommarjobb. På eftetmiddagen slutade de regna, eller det regnade iallafall mindre så tog vi bilen och for på Gränshandelsmarkanden i Tärnaby. Köpte bland annat en ny sjal, handväska och lite godis. På kvällen blev det lite mys framför tv:en inne i stugan. 

Igår sken solen så då passade vi på att ta en liten promenad upp för Ruttjebäcken i närheten av stugan. Det var ganska så jobbigt men samtidigt väldigt värt för det fantastiska utsiket och för alla fina kort som jag tog. Resten av dagen gick åt till att packa ihop alla saker och få ner dom till bilen och sen satte vi oss i bilen och for hem. Men först stannade vi i Hemavan för att äta en pizza-middag på Nannas. Kl 22.20 var vi hemma igen och då blev det sängen direkt. 

Nu ska jag se till att få in alla bilder från helgen på datorn. Så de kommer nog kanske upp några senare idag. 

Vill också säga att de tyvärr inte kommer att komma några svar till min frågestund eftersom att jag inte fick så många frågor. Så dom frågor som kom in får inte heller något svar.
Bloggpaus + frågestund

 


Imorgon (fredag 24 juli) åker jag med min familj upp till Hemavan och är där över helgen.
Därför så kommer det att vara tomt här på bloggen ända tills på måndag (27 juli). Därför så kommer jag att ta en liten paus här i från bloggen i helgen, så att min uppdatering kanske blir lite bättre än vad den är nu när jag kommer hem.

Medans jag är borta i helgen så tänkte jag ha en liten frågestund här på bloggen. Ni får fråga precis vad ni vill om mig och sen ser jag om jag kan lyckas svara på era frågor. Frågestunden avslutas när jag kommer hem. 

Ha en bra helg alla blogläsare!