Ett litet livstecken
Foto: Jag | Mobilbild 
 
Tänkte jag skulle visa ett litet livstecken här på bloggen då det var flera veckor sen sist. 
Vad har hänt sen sist då?  
Jo, jag har börjat på mitt nya jobb hos Skelleftebuss. Haft inskolning i två veckor jag och mina nya kollegor som blivit anställda samtidigt som mig. Vi har lärt oss dom nya linjerna, provkört bussar och varit till Fällfors på utbildning. 
 
Idag börjar den nya stadstrafiken att gälla, den trafik som jag ska köra. Så idag är det första riktiga arbetsdagen och jag börjar med att jobba kväll idag. Känns rätt nervöst, men det är jag nog inte ensam om. Hela företaget är nog nervösa hur allt nytt ska fungera idag och framöver. Men det ska nog gå bra. Börjar med ett rätt lätt pass så det blir kanon.
 
Ha det så bra tills vi hörs igen!
Arbets-/datahörnepyssel
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm  
 
Då jag och älsklingen inte bor så stort, 1:a på dryga 50 kvm, så måste man tänka till lite hur man möblerar för att man ska rymmas i lägenheten. "Sovrummet" och arbets-/datahörnan har fått samsas om platsen i den lilla sovalkoven i vardagsrummet. Just datahörnan har vi inte varit helt nöjda över. Skrivbordet har tagit alldeles för mycket plats och mest känst som ett av lastningsbord där det mesta hamnat som inte haft någon annan plats.  
 
Vi har länge letat efter ett bättre skrivbord som är lagom stort och som har bra förvaringsmöjligjeter. Så en dag hittade vi det perfekta bordet på nätet, viserligen begagnat men i fint skick, så vi slog till och var och hämtade det i början på veckan. Sedan dess har vi pysslat på några dagar med att möblera och packa allt på plats. 
Resultatet, ja det ser ni på bilderna ovan. Och jag kan inte säga annat än att vi är väldigt nöjda. 
Skrivbordet är mindre, men vi fick med en lådhurtsch som slukar rätt mycket grejer och på bordets hyllor ryms både det ena och det andra. 
 
Sovalkoven känns helt plötsligt mycket mycket större än innan.