Studiofoto
 
Var och fotade i studion på fotolektionen på skolan idag. Jag stog i och för sig modell och en klasskompis fotade mig. Men blev rätt nöjd med bilderna så var bara tvungen att vissa en här på bloggen. Bilden är dock redigerad lite snabbt av mig. På fredag är det min tur att vara fotograf i studion. Ska bli kul. :)
Första advent

 
Då har man tänt första ljuset i adventsljusstaken och nedräkningen till jul har börjat.
Har iallafall firat första advent med att vara på skyltsöndag med en väldigt speciell person. <3
Var jättemysigt, dock väldigt kallt. Så det satt bra med en fika. :)

Snö och kyla
Vintern har verkligen kommit för att stanna här uppe i Skellefteå nu. Vilket faktiskt är lite mysigt med tanke på att det är första advent på söndag och inte så länge kvar till julafton. Det kommer bli en vit jul år. :)

Däremot så tycker jag inte riktigt om den lilla snöstorm som pågår utanför mitt fönster just nu och som har pågått i två dagar nu. Det är inte riktigt så kul när man ska ta sig till bussen på morgonen eller ens vara ute. Okej, nu ska jag inte klaga, jag är ju faktiskt norrlänning så vi ska tåla lite snö och kyla.

Tycket dock att det är rätt kul hur vi ser på snöoväder i olika delar av Sverige. När det snöat typ 5 cm snö och blåser i typ Stockholm och söder ut så blir det snökoas. Här uppe i norrland räknas det  inte ens som snöstorm. Nej, snöstorm är när det vräker ner en halv meter snö och blåser så mycket att man nästan inte ens kan öppna ytterdörren. Men nu ska jag inte vara fördomsful med sörlänningar, vi här uppe är bara mer van vid snö så det måste bli rätt extremt innan vi kallar det för snö storm. 

Lägger in en lite video som jag faktiskt tycker stämmer lite grann.