En favorit plats för fotografering
Ibland hittar man favoritställen för fotografering dit man återvänder år efter år, årstid efter årstid och aldrig tröttnar på hur fin platsen även fast många bilder därifrån ser ungefär likadana ut. I min älskade hemby har jag hittat ett sånt ställe, inte långt från mina föräldras hus som jag fotat många gånger under årens lopp.
"Noret" som vi ortsbor brukar kalla den lilla bäcken som rinner genom byn är så otroligt vacker, speciellt på vintern då den ligger innbäddad i ett täcke av snö och solen lyser genom dom frosttäckta träden. Den lilla bäcken är fin året runt och är en av mina favoritplatser här på jorden.

Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200mm
Fredag
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200 mm 
 
FREDAG idag och solen skiner ute, kylan håller däremot i sig. Men vad gör det när det känns som en sån där bra dag då inget är dåligt. I eftermiddag blir det en sväng på gymmet sen middag och filmkväll och fredagsmys med med bästa systern. En perfekt fredag kan man säga.  
 
Hoppas ni alla har en bra fredag!
New Nike
Foto: Jag | Nikon D60 + Nikkor 18-200

Att köpa nya skor är något som finns på min lista över värsta-sakerna-som-går-att göra. 
Men har länge varit i behov av nya skor att ha när jag tränar. Min gamla löparskor börjar vara allt för slitna. 
Har kollat runt på stan efter nya skor i flera veckor men inte hittat några som jag tyckt passat.
I lördags tog jag iallafall tag i saken och efter två timmar, och mycket bra hjälp av en av säljarna på Stadium så kom jag hem med dom här snyggingarna och otroligt sköna  Nike-skorna. 
 
Ikväll blir det att inviga dom på ett spinn 55 pass.