Skellefteälven II
Här kommer några fler bilder från mitt "moppeäventyr" upp efter Skellefteälven. 

 


 


 
Kopiering eller någon som helst
användning av mina bilder är inte tillåtet!
Bilderna skyddas av upphovsrätten! ©
Hot, hot, hot
Ohh, idag kan man verkligen säga att det har varit varmt.
+ 30 grader i skuggan och ännu varmare i solen. Jag har nästan smällt bort i värmen, men samtidigt ska jag ju inte klaga. Det får hellre vara 30 grader varmt än 30 grader kallt. 
Idag har jag inte gjort så mycket, inte dom senaste dagarna heller för den delen. Både Adam och Oscar har åkt bort nu så jag känner mig lite ensam. Så jag får försöka hitta på lite saker själv tills dom kommer hem igen, Adam är hemma om några dagar men Oscar är borta i tre (långa) veckor. Kommer nog att börja sakna han lite.
Iallafall nu när inte så många av mina kompisar är hemma så har jag ju tid att jobba lite på min solbränna. Dom senaste dagarna har den faktiskt börja ta sig och jag känner mig faktiskt ganska så brun för en gångs skull.

Ikväll har vi främmande och sen ska jag och syrran fara till stan och se på bio. Det hoppas jag blir kul, jag har nämligen valt film, det blir att se "The proposol".

Näe, nu ska jag se till att bli klar för vårat främmande kommer om cirkus 15 min.

Ha de bra tills jag dyker upp här på bloggen igen!
Sommar och sol = lite bloggning
Jag tänkte bara säga att andledningen till mitt dåliga bloggande för tillfället beror på att det är så otroligt bra väder ute. Har helt enklet inte lust att sitta inne framför datorn och blogga.
Igår var det strålande sol och + 25 grader, idag är det lika fint väder och enligt meterologerna ska det bli + 27 grader här idag. Det är bara för härligt. Dock så blir det nog att hålla sig lite i skuggan idag eftersom att jag brände mig lite av att ligga för länge i solen igår.
Igår tillbringade jag också eftermiddagen och delar av kvällen med Oscar eftersom att den lilla filuren åker  på dansläger idag och kommer att vara borta i tre veckor. Så jag passade på att träffa han igår så att jag inte ska sakna honom så mycket.

Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Utomhus nästa.
Får se när jag har tid att uppdatera nästa gång, men ni får ha lite tålamod.

Ha en bra dag!